RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cercetaşii din Paşcani acuză candidatul PSD la Primărie, că îşi asumă un eveniment organizat de ei: “Solicităm retragerea acestor informaţii din zona publică” (Doc)

Organizaţia Naţională Cercetaşii României, prin Centrul Local Crinii atrag atenţia opiniei publice cu privire la faptul că PSD Paşcani şi administraţia locală condusă de Dumitru Pantazi şi-au asumat un eveniment la care nu au avut nicio contribuţie.

 

 

  

Prin intermediul unui comunicat de presă emis de către Dan Mihai Curcudel, şeful CL Crinii Paşcani, cercetaşii îşi arată nemulţumirea cu privire la faptul că Pantazi se laudă cu ceva ce nu a făcut.

Mai exact, aceştia declară că au descoperit la secţiunea realizări, într-un pliant utilizat în campania electorală, de către PSD Paşcani, organizarea Festivalului Luminii, care în realitate a fost realizat de Centrul Local Crinii Paşcani.

Totodată, ei cer retragerea din sfera publică, a acestor informaţii incorecte.

“Într-un material de campanie electorală, Organizaţia PSD Paşcani, şi administraţia condusă de dl. Dumitru Pantazi, şi-au asumat organizarea Festivalului Luminii, proiect realizat cu sprijinul cercetaşilor păşcăneni.

Precizăm că Festivalul Luminii este un proiect realizat la Paşcani, EXCLUSIV de Centrul Local Crinii, cu parteneri de la alte O.N.G. -uri.

Considerăm imorală asumarea de către Organizaţia PSD a muncii membrilor Crinii Paşcani, şi prezentarea acesteia ca realizare socio-culturală din sfera voluntariatului, în cadrul unei campanii electorale, aşadar solicităm retragerea acestir afirmaţii din zona publică”

Sursă foto Facebook Centrul Local Crinii Paşcani

Punctul de vedere al cercetaşilor

 

 

Related posts

Toate pensiile vor fi plătite înainte de sărbători

Redacția

ALERTĂ METEO | Cod portocaliu de caniculă, joi, pentru 6 judeţe din România. Se vor înregistra 39 de grade Celsius

Redacția

”Legea mâncării”. 500 de lei lunar pentru ca românii să își cumpere de-ale gurii

Redacția
Încarcă...