RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Centrul oraşului va fi închis în weekend

Copiii şi tinerii din municipiu au de astăzi un motiv de bucurie. Strada Ştefan cel Mare între Piaţa Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” Paşcani şi Poşta Deal – sensul de circulaţie din partea dreapta – va fi închisă circulaţiei rutiere pe timpul weekend-ului.

Iniţiativa, adoptată astăzi de aleşii locali, vine după o propunere a postului de televiziune Actualitatea TV, care a luat pulsul pășcănenilor în momentul închiderii unui tronson al străzii „Ștefan cel Mare” din centru, pentru reabilitare. Zeci de rolleri și bicicliești au ieșit atunci în centru „ca ciupercile după ploaie”, manifestându-și bucuria de a se plimba liber prin centrul orașului.

Consilierul PP DD, Dragoş Voinea, a intervenit cu propunerea ca ambele sensuri să fie închise, pentru a se evita eventualele accidente.

  

Primarul Dumitru Pantazi a apreciat propunerea, însă  a declinat-o pe motiv că infrastructura municipiului nu pemite preluarea traficului din centru.

“Pentru început să vedem cum merge aşa, apoi am putea închide şi celălalt sens doar pentru ziua de duminică.”, a conchis primarul Pantazi.

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Încep lucrările la studiul pentru tronsonul din A8 Iași – Târgu Neamț! Cum arată proiectul din județ?

Redacția

Primarul Pintilie a prezentat nivelul impozitelor din municipiu! Pășcănenii plătesc minimul prevăzut de lege pentru locuințe! La Roman e cu 30% mai mare, iar la Târgu Frumos cu 20%! (FOTO)

Răzvan Grecu

Sindicatele din penitenciare se alătură grevei profesorilor și anunță că vor ieși în stradă: ”Lipsa de educaţie şi un învăţământ pe butuci au ca efecte, printre altele, creşterea infracţionalităţii”

Redacția
Încarcă...