RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Centrul de Studii Ștefan cel Mare și Sfânt Pașcani și-a desemnat cei mai frumoși boboci

Penultimul bal al sezonului a avut loc ieri după amiază la Clubul Copiilor Pașcani. Cei mai curajoși boboci de la Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii Ștefan cel Mare și Sfânt au demonstrat că merită titlul de Miss și Mister Boboc 2016. La competiței s-au înscris șase perechi de boboci, care au trecut prin diferite probe de foc.

 

Juriul format din Viorel Enea, manager general, Nicolae Popovici, director general, profesor Maria Irimia, Miss Boboc 2015 Georgiana Elena Blaga și Mister Boboc 2015 Florin Tudurache au jurizat cele patru probe la care au fost supuși elevii.

  

Pe parcursul primei probe concurenții au dovedit capacitatea de a se prezenta, folosind atât comunicarea verbală cât și cea non-verbală pentru a empatiza cu publicul, calitate necesară în domeniul medical, a urmat apoi proba de dans, la proba cu numărul trei, concurenții au trebuit să își folosească talentul, îndemânarea, imaginația dar și cultura generală, iar ulima probă a constat într-un exercițiu de dicție.

La finalul probelor, juriul a deliberat, iar Miss Boboc a fost aleasă Cristina Iancu, iar Mister Boboc Valentin Bârleanu.

 

De asemenea, în cadrul evenimentului a existat o tombolă cu premii, dar și multe momente artistice puse în scenă de foști elevi ai instituției, cât și talente locale.

După Balul Bobocilor, tinerii au mers la un after party la un club din municipiu.

Related posts

VIDEO. Scandal la Iași, la moaștele Sfintei Parascheva: „Dumneavoastră trebuie să fiţi informat că Dumnezeu e deasupra dumneavoastră!”

Redacția

Avansări în grad la Secția de Pompieri Pașcani

Redacția

O păşcăneancă vorbeşte despre importanţa sportului: “Sportul a fost și rămâne modul meu de a transforma această moștenire într-un proces foarte conștient de autocunoaștere, recreare, vindecare”

Redacția
Încarcă...