NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Cel mai bâtrân sinucigaș din Iași a fost găsit fără suflare în Copou! S-a spânzurat la 91 de ani! Bărbatul nu a mai vrut să trăiască după ce și-a înmormântat iubirea vieții!

Tragedie de proporții, într-un imobil din zona Copou! Un bărbat în vârstă de 91 de ani și-a pus capăt zilelor, fiind găsit fără suflare. Potrivit unor surse judiciare, ieșeanul a fost descoperit spânzurat cu un cablu de caloriferul din bucătăria apartamentului. În urmă cu două seri, un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență avea să anunțe drama lui Ștefan Surdu, un ieșean în vârstă de 91 de ani. Cel care a sunat la Poliție a fost un bărbat, rudă a nonagenarului.

Ștefan Surdu nu a mai răspuns la telefon, iar rudele au intrat în panică

Ruda nonagenarului le-a povestit autorităților că a încercat să îl apeleze pe Ștefan Surdu pe telefon, dar că acesta nu a mai răspuns la apeluri. Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție.

„Pe data de 17 februarie 2021, un telefon la 112 a anunțat că un bărbat în vârstă de 91 de ani nu mai răspunde la apeluri. La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție. Bărbatul a fost găsit decedat în apartamentul din imobilul în care locuia. Trupul victimei a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei ce a dus la deces. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă (moarte suspectă)”, a declarat ieri Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ieșeanul de 91 de ani își îngropase recent soția

Surse judiciare afirmă că, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, Ștefan Surdu trecuse printr-o altă dramă. Mai exact, soția ieșeanului în vârstă de 91 de ani s-ar fi stins din viață, iar acesta ar fi înmormântat-o pe femeia cu care petrecuse mai multe decenii împreună.

  

Din câte se pare, nonagenarul nu a mai putut suporta singurătatea, iar decesul soției i-a provocat un șoc, motiv pentru care acesta ar fi decis să-și ia viața. Aceleași surse afirmă că bărbatul a fost descoperit spânzurat cu un cablu de caloriferul din bucătăria locuinței din zona rezidențială Copou. Acum, medicii legiști urmează să stabilească în mod cert cauza care a dus la deces, dar, din primele informații, reiese că ieșeanul nu avea alte urme de violență pe corp, în afara celor din zona gâtului. Autoritățile susțin că acesta ar fi cel mai bătrân sinucigaș din județul Iași, la 91 de ani.

bzi

Advertisements

Related posts

Iată tramvaiul modernizat la Paşcani care va circula în Iași (GALERIE FOTO)

Redacția

BOMBA detonata intr-un amfiteatru al Facultatii de Electronica din Iasi

Redacția

Iaşul se menţine pe locul 2 la nivel naţional la noi infectări. Crește numărul ”focarelor de familie”

Redacția
Încarcă...