NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Ce spectacole puteți vedea în perioada următoare la Casa de Cultură!?

Ultimele două luni din acest an vor fi pline de evenimente la Casa Municipală de Cultură „Mihail Sadoveanu”. Sunt programate spectacole de teatru, dar şi concerte susținute de mari artişti.

 

Primul eveniment va avea loc pe 1 noiembrie, începând cu ora 19:00, când pe scena Casei de Cultură, actorii Magda Catone şi Claudiu Bleonţ vor interpreta piesa de teatru „Un bărbat și mai multe femei”. Cei care vor să participe la spectacol trebuie să se grăbească pentru a-și achiziționa bilete, deoarece au mai rămas doar 15.

Pe data 7 noiembrie trupa Prometeu va pune în scenă trei piese de teatru care fac parte din spectacolul „Cazuri și Necazuri”, iar două zile mai târziu, Vali Boghean şi band-ul lui vor susţine un super concert.

Alti doi actori bucureşteni, respectiv Răzvan Vasilescu şi Şerban Pavlu vor juca în piesa „Creditul”. Prețul biletului este de 40 de lei pentru adulți, iar pentru elevi 20 lei.

Seria evenimentelor din acest an vor fi încheiate cu un spectacol susţinut de artişti de renume. Este vorba despre soprana Felicia Filip, solistul Cristi Minculescu, trupa Iris şi aproximativ 50 de instrumentişti ai Filarmonicii Botoşani. Concertul va avea loc pe data 20 decembrie, iar preţul unui bilet este de 60 lei.

Menţionăm că biletele sunt vândute la jumătate de preț din cel inițial, restul fiind subvenționat de instituția culturală.

 

 

Advertisements

Related posts

Pășcăneanca Ramona Suliţă, pe locul al cincilea în finala “Belgium’s Got Talent” (VIDEO)

Redacția

Ioan Gyuri Pascu&The Blue Workers vor susține mâine un concert în Pub La Castani

Oana Cordoneanu

Blogosfera din Pașcani. Două fete care și-au creionat viitorul (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site