NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie Național

Canon QX10 și HP DeskJet 2710 – soluții moderne home/office

Imprimantele sunt dispozitive omniprezente în locuințe. Dacă până anul trecut, aceste echipamente erau mai puțin întâlnite în locuințe şi erau mai degrabă specifice birourilor, pandemia şi lucrul de acasă le-a transformat în echipamente indispensabile.

Pentru mulți selectarea unei imprimante moderne potrivite poate fi o adevărată provocare. În rândurile următoare ne-am propus să descoperim modelele Canon QX10 și HP DeskJet 2710, două soluții versatile perfecte pentru birourile de acasă.

Imprimanta Canon QX10 – compactă, perfectă pentru amintiri prețioase

Crearea unui album de familie continuă să fie pentru mulți o sarcină relaxantă, o pasiune, un mod plăcut de a petrece timpul liber. Dispozitivele sunt ultra compact şi ultra portabile, deci își găsesc cu uşurinţă locul. Are conectivitatea bluetooth şi WiFii deci permite lansarea comenzilor direct de pe telefonul mobil sau orice alt dispozitive compatibil. 

Realizează rapid imagini clare, în culori bogate, dinamice. Formatul imaginilor este 2.7X 2.7 inch. Funcționează cu hârtie de calitate. Imaginile printate au margini albe, astfel ca pe aceste părţi pot fi notate diferite mesaje importante. Imprimanta Canon QX10 compactă este disponibil într-o varietate mare de culori. Pentru a funcționa eficient necesita hârtie SELPHY şi cartuș de cerneală.

  

HP DeskJet 2710 – compactă, eficientă, accesibilă

Sistemul HP DeskJet 2710 a câștigat încrederea utilizatorilor datorită caracteristicilor deosebite și a costurilor reduse de achiziție. În primul rând este un model ultra compact care îşi găsește rapid locul în zona biroului. Are funcţii de scanare, imprimare şi copiere şi este prevăzută cu conectivitate WiFi ce permite lansarea comenzilor de la distanţă. Şi meniul este unul intuitiv facil de utilizat. Butoanele sunt poziţionate intuitiv, sunt ergonomice fac ca sistemul all în one să fie ușor de accesa şi manipulat. Dacă vorbim de consumabile, modelul 3YM61AE negru este potrivit pentru acesta. Poate fi achiziţionat din magazinele online se specialitate.

Sursa de imagine:
Piyawat Nandeenopparit / Shutterstock.com

Advertisements

Related posts

Supravieţuitori ai Holocaustului, decoraţi de preşedintele Iohannis

Redacția

Premierul Florin Cîţu către Nicuşor Dan: În 2024 vom susţine un candidat liberal. Nimic nu vă oprea să intraţi în partid

Redacția

Un șofer a încercat să treacă prin Vama Albița un Lexus de 50.000 de euro și a rămas pieton

Redacția
Încarcă...