RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Candiatul PNL Pașcani pentru Camera Deputaților a dat startul campaniei:”Voi lupta, voi face totul pentru ca viața cetățenilor din această zonă să se schimbe în bine” (VIDEO)

Start în campania electorală pentru Parlamentul României. Candidatul PNL Pașcani, care candidează pentru un loc la Camera Deputaților, însoțit de membri și simpațizanți ai formațiunii din care face parte, au dat startul afișajului stradal.     

 

 

  

Sorin Năcuță a vorbit ulterior despre importanța acestor alegeri, încrederea pe care o are în cetățenii care se vor prezenta la urne și proiectele pentru mandatul de deputat.

“Astăzi, 11 decembrie se dă startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Eu, Sorin Năcuță sunt candidatul pentru funcția de deputat în Parlamentul României pe listele Partidului Național Liberal ca reprezentant al colegiului 5 și 6, adică municipiul Pașcani, orașul Hârlău și comunele învecinate. Îmi propun ca pe perioada unui mandat, să susțin proiectele de investiție și de dezvoltare pentru acastă zonă, pentru locuri de muncă și dezvoltare durabilă. Nu vreau să promit și nici nu pot să promit ceva în schimbul votului dumneavoastră, dar odată ajuns deputat în Parlamentul României, voi lupta, voi face totul pentru ca viața cetățenilor din această zonă să se schimbe în bine“, a declarat Sorin Năcuță.

 {youtube}xxRFnkUP0do{/youtube}

Related posts

S-au stabilit regulile de protecţie sanitară în timpul campaniei electorale

Redacția

G4Media: Degradare accelerată și fără precedent a democrației în regimul Iohannis-Ciucă. România e redusă la tăcere, PNL se PSD-izează rapid

Redacția

Racolare ”genială” la AUR: a trecut în CV că ştie să folosească smartphone-ul, internetul şi Facebook-ul

Redacția
Încarcă...