NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Canalizare și stație de epurare în comuna Ruginoasa


O autoritate locala din judetul Iasi a demarat recent o procedura privind implementarea unui proiect de canalizare si constructia unei statii de epurare.

Astfel, Primaria comunei Ruginoasa a atribuit un contract societatii Constructii Hidrotehnice SA Iasi pentru acest proiect, valoarea totala a lucrarilor fiind de 1.901.100 lei. Valoarea estimata initiala a procedurii era de 3.320.000 lei, insa oferta firmei iesene a fost considerata in final cea mai buna. In total au fost trei societati care s-au inscris la licitatie, insa oferta Constructii Hidrotehnice SA a fost aleasa ca fiind cea mai buna. Contractul va fi onorat din fonduri locale. Conform proiectului, in cadrul comunitatii din Ruginoasa se urmareste construirea unui canal colector de ape reziduale menajere si a unei statii de epurare. Culmea, procedura a fost lansata inca din anul 2007, insa abia acum a fost atribuita.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

„Ziua Comunei” la Stolniceni-Prăjescu: Ion Paladi, Viorica Macovei şi Mario Buzoianu, cap de afiş

Ema Roman

Mesaj inedit la intrarea în birou a primarului din Moțca

Redacția

Coaliţia de guvernare, pusă serios la încercare în comuna Mircești. Cum se poate ajunge la alegeri anticipate dacă un consilier pleacă în străinătate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site