NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Campania de vaccinare în mediul rural. Centre mobile la Mogoșești-Siret. Comuna Mircești a primit 120 de doze Pfizer

Primăria comunei Mogoșești-Siret anunță intensificarea campaniei de vaccinare. Persoanele care doresc să se imunizeze o pot face prin intermediul medicilor de familie, a centrelor mobile de vaccinare și a celor de tip drive thru.

Locuitorii din comuna Mogoșești-Siret se pot înscrie prin intermediul persoanelor delegate de la compartimentul de asistență socială, Jalaboi Ciprian (telefon 0728.935.028) și Enica Mariana (telefon 0752.192.673). Când se va ajunge la un număr de 100 de persoane înscrise, o unitate mobilă se va deplasa în comună, la punctele sanitare.

În ceea ce privește situația vaccinărilor în Mircești, Centrul de Vaccinare din comună a primit 120 de doze de vaccin Pfizer. Persoanele care vor să se imunizeze pot veni la centru pentru a se programa între orele 8:00-20:00 de luni până duminică. Acestea vor fi puse pe lista de așteptare și vor fi vaccinate în zilele ce urmează.

Menționăm faptul că, persoanele cu vârsta peste 65 de ani nu au nevoie de programare.

  
Advertisements

Related posts

30 de ore fără curent electric în comuna A.I.Cuza din cauza unui tractorist

Marius Parteni

Viceprimarul din Ruginoasa continuă dezvăluirile despre activitatea primarului Ioan Moraru: „Își bate joc de banii comunității”. Acuzații de fraudă de 10 milioane de lei

Ema Roman

Complex Sportiv în comuna Lespezi finanțat prin MLPDA

Marius Parteni
Încarcă...