NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Cadrele didactice pensionare, premiate de Sindicatul Învățământ „Spiru Haret” (VIDEO)

O nouă ediție dedicată celor care au format zeci de generații de elevi s-a desfășurat astăzi la Liceul Special  ”Moldova” din Târgu Frumos. Este vorba de cadrele didactice pensionare, membre ale Sindicatului  Învățământ ”Spiru Haret”. 

 

Evenimentul organizat de Sindicat, care a ajuns la cea de-a VII-a ediție, a adus în centrul atenției, educatorii, învățătorii și profesorii care și-au încheiat activitatea la catedră. Ei au fost cinstiți așa cum se cuvine, într-un cadru festiv. Evenimentul a avut loc la Liceul Special  ”Moldova” din Târgu Frumos, începând cu ora 10.00, festivitatea de premiere fiind precedată de un program artistic susținut de elevii școlii.

 

Cadrele didactice, din tot județul Iași, care au fost modele pentru zeci de generaţii pe care le-au format şi le-au insuflat dragostea de carte,  au primit flori, diplome și premii în bani, oferite de către organizatorul evenimentului, președintele Mirel Pristavu – Sindicatul Învățământ „Spiru Haret”.

{youtube}3KbxK8-zgk0{/youtube}

Advertisements
Loading...

Related posts

Iașul, conectat cu două noi destinații externe în 2017: BERLIN și VALENCIA Cele doua zboruri vor fi operate de compania Blue Air

Redacția

Eveniment unic în Pașcani, organizat de ATOR! Peste 400 de tineri sunt așteptați să participe la prima slujbă oficiată în catedrală

Ema Roman

Ziua copilului alături de pompierii din Pașcani și Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site