RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Burduja, vizită în SUA: Am abordat şi proiectul strategic al laserului de mare putere de la Măgurele

Ministrul Cercetării a precizat că subiectul a fost ridicat la noul birou special pentru tehnologii emergente din cadrul Departamentului de Stat al SUA şi la Departamentul de Energie subiectul proiectului strategic al laserului de mare putere de la Măgurele.

Ministrul Burduja în timpul vizitei în Statele Unite FOTO Facebook S.Burduja

Ministrul Burduja în timpul vizitei în Statele Unite FOTO Facebook S.Burduja

Am încheiat şi a doua zi a vizitei în SUA şi ultima zi în Washington D.C. Zi încărcată şi productivă. Am avut oportunitatea să ne întâlnim cu conducerea a două instituţii americane axate pe inovare, cu sprijinul echipei Băncii Mondiale: Small Business Administration, agenţie care oferă sprijin antreprenorilor şi întreprinderilor mici şi mijlocii; şi Virginia Innovation Partnership Corporation, ONG finanţat de statul american, care ajută antreprenorii din tehnologie să lanseze şi să dezvolte noi companii”, scrie ministrul, într-un mesaj publicat pe Facebook-ul personal.

  

Sebastian Burduja afirmă că a continuat programul cu o vizită la noul birou special pentru tehnologii emergente din cadrul Departamentului de Stat al SUA şi la Departamentul de Energie.

Discuţii consistente despre noile evoluţii privind securitatea cibernetică, precum şi despre progresele României în transformarea digitală, unanim recunoscute la Washington. Am abordat şi proiectul strategic al laserului de mare putere de la Măgurele.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Uniunea Europeană lansează un fond de 175 de milioane de euro pentru inovaţii în domeniul apărării

Redacția

Rotația inspectorilor școlari în București (I): inspectoarea generală adjunctă Teodora Bentz, numită politic la Palatul Național al Copiilor, iar Daniel Mălăelea s-a întors în locul ei la ISMB

Redacția

WTA Madrid: Trei mari favorite, eliminate surprinzător încă din primul tur (Rezultatele zilei)

Redacția
Încarcă...