RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

BREAKING: PSD lansează atacuri în rafală la Nicolae Ciucă: ”Un poznaș în slujba țării….” / Sorin Grindeanu și Mihai Tudose publică dovezi că PNL a fost de acord cu organizarea alegerilor prezidențiale în septembrie / PNL reînvie sloganul ”PSD ciuma roșie”

UPDATE 1: În replică, deputatul PNL Florin Roman a reînviat sloganul ”PSD Ciuma Roșie” într-o postare pe facebook: ”Atacurile suburbane ale domnului Ciolacu la adresa PNL reprezintă o jignire la adresa celor 2,5 milioane de români care au votat PNL. Vom răspunde acestor trufași și aroganți lideri PSD, care nu fac decât să ne reamintească de Liviu Dragnea și “ciuma roșie”!”

Articol inițial: PSD a lansat joi seară două noi atacuri la adresa lui Nicolae Ciucă, președintele PNL. După ce la prânz președintele PSD Marcel Ciolacu spusese că ”onoarea nu poate fi doar pe panouri”, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose au publicat dovezi că PNL a fost de acord cu organizarea alegerilor prezidențiale în septembrie.

Sorin Grindeanu a ironizat sloganul de campanie al lui Ciucă, ”Un ostaș în slujba țării”, și l-a transformat în ”Un poznaș în slujba țării….”.

Prim-vicepreședintele PSD a publicat pe contul său de facebook un document intern al PNL din 3 martie: o decizie a Biroului Politic Național al PNL de organizare a alegerilor prezidențiale în 15 septembrie și 29 septembrie.

  

Foto: Sorin Grindeanu / Facebook

Mihai Tudose, alt greu al PSD, a postat și el un clip datat 2 iunie în care Nicolae Ciucă spunea la Digi24 că alegerile prezidențiale vor fi organizate în septembrie.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Modificare radicală în Programul Rabla 2019. Ce condiție obligatorie trebuie să îndeplinească mașinile pentru a fi casate

Redacția

​Press report: „Facultatea de Teatru este o experiență psihică”. Din octombrie, rata la creditele cu IRCC creşte cu peste 200 lei. La Iași, consultantul primarului ia 200.000 de lei/an din bani publici. Ordonanța care arată cât de mare este „prăpastia” dintre realitate și guvern

Redacția

PSD face un pas în spate pe tema moţiunii de cenzură

Redacția
Încarcă...