NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

BREAKING Florin Cîțu anunță că ia în calcul impunerea certificatului verde pentru orice activitate economică din Ilfov / Proiect de lege ca angajații nevaccinați din sistemul sanitar să se testeze pe banii lor

Premierul demis Florin Cîțu a anunțat că joi că ia în calcul impunerea certificatului verde la orice activitate economică din județul Ilfov.

Întrebat într-o conferință de presă dacă ia în calcul carantinarea Ilfovului, Cîțu a spus: ”Nu. Și anul trecut a fost luată în calcul carantinarea București și Ilfov și nu a funcționat. Luăm în calcul alte măsuri, de a cere, impune certificatul verde pentru activitățile economice. Dacă vrem să avem economia deschisă, ar ajuta foarte mult. Nu s-a discutat dacă să reducem numărul orelor de funcționare în ore. A avea certificat verde pentru orice activitate economică e important, ne gândim la acest lucru”.

Premierul a mai anunțat că a depus în Parlament un proiect de lege, semnat și de Kelemen Hunor, Cseke Attila și Lucian Bode, care obligă angajații nevaccinați din sistemul sanitar, IGSU și aviație să se testeze pe banii lor.

Advertisements

”Alături de alți membri ai guvernului am semnat un proiect de lege: angajații din sistemul sa

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Gheorghe Flutur va fi președintele interimar al PNL până la Congresul din 10 aprilie (surse)

Redacția

Premierul Ciucă s-a întâlnit cu o delegaţie a Senatului SUA. Discuţiile au vizat investiţiile în energie şi securitatea României

Redacția

Ce iarnă ne așteaptă. Estimările făcute de meteorologi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site