RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

BREAKING Biden a semnat proiectul de lege privind pachetul de asistență de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina / SUA vor trimite Kievului echipament militar în „câteva ore”

Președintele Joe Biden a semnat miercuri un proiect de lege privind un pachet de ajutor care oferă asistență militară crucială Ucrainei, punând capăt unor luni de negocieri și dezbateri, relatează CNN.

Liderul de la Casa Albă a precizat că SUA vor începe să trimită echipament militar către Ucraina în „câteva ore”.

„A fost o cale dificilă [spre biroul meu] și ar fi trebuit să fie mai ușoară și ar fi trebuit să ajungă mai repede”, a spus Biden despre acest proiect de lege, notează ABC News.

„Dar, în cele din urmă, am făcut ceea ce face întotdeauna America: ne-am ridicat la înălțimea momentului, ne-am unit și am reușit să o facem”, a continuat el. „Acum, trebuie să ne mișcăm rapid și o facem”.

  

Pachetul de ajutor, adoptat de Senat marți seara târziu și în valoare totală de 95 de miliarde de dolari, include aproape 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina, 26 de miliarde de dolari pentru Israel și 8 miliarde de dolari pentru Indo-Pacific.

Pachetul include, de asemenea, un proiect de lege care ar putea duce, în cele din urmă, la interzicerea TikTok în Statele Unite – acordând companiei-mamă chineze ByteDance aproximativ nouă luni pentru a o vinde,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Sute de adolescenţi români, violaţi de preoții homosexuali din Italia. Tinerii, vânduţi ca la târgul de vite

Redacția

Ambasadorul rus la București a fost convocat la MAE după anexarea ilegală a teritoriilor ucrainene

Redacția

România a depus cererea de modificare a PNRR. Guvernul elimină 4 investiții și modifică 70 de măsuri

Redacția
Încarcă...