NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Biblioteca Municipală Paşcani – expoziţii, concursuri şi seniori internauţi

Astăzi, 4 iulie, la Biblioteca Municipală Paşcani au avut loc mai multe manisfestaţii menite să readucă în plan personalităţile care ne aduc onoare, tinere talente, dar şi seniorii unui club internautic înființat de curând.

 

 A avut loc o  expoziție de cărți denumită ”Scriitori pășcăneni”, în care o vitrină „găzduia” o  serie de cărţi scrise de către scriitori păşcăneni, de asemenea a fost şi o expoziție foto ”Pașcani în imagini” și un concurs de desene ”Magia Culorilor”.

 De la ora 13:00 a început concursul cu povești digitale, unde seniorii internauţi au prezentat cele 5 filmuleţe cu ideea de modernizare a oraşului, prilej prin care, au redat în imagini povestea evoluţiei proprii raportată la municipiul Paşcani.  Ei au fost analizaţi din punct de vedere cinematografic de către foştii membri a acestui club fiind notaţi cu puncte de la 1-5, iar pe baza punctajelor primite s-a ales filmuleţul câştigător.

Pe ecran rulau imagini a oraşului încă din anii’50-’80, iar cei prezenţi, oameni trecuţi de vârsta a III-a au privit cu melancolie această trecere a anilor.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

În camera alăturată se desfaşoară o activitate cu desene numita”Gânduri de vacanță”, iar de la ora 16.00 va avea un concurs de creativitate handmade, ambele fiind conduse de către profesoara Bucan Nicola- Mihaela.

loading...
Advertisements

Related posts

Vasile Muraru și Valentina Fătu pe scena Casei de Cultură, în comedia „Astă seară…chef de râs”

Oana Cordoneanu

Comuna Ruginoasa – Sat Cultural al României

Teona Gherasim

Constantin Ciopraga, comemorat pentru al patrulea an consecutiv în orașul natal

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site