RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Băutura-i temelie și mâncarea-i fudulie! Administrația locală este dispusă să dea 200 lei pe o sticlă de spumant, dar dă doar 40 de lei pentru masa cuplurilor ce aniversează 50 de ani de căsătorie!

UPDATE Reacţia Primăriei Paşcani: “Clarificare. In ceea ce priveste Anexa privind Achizitiile directe, la pozitia numarul 187 – Vin spumant 120 de sticle a aparut o eroare de scriere. Desi in documentatie pretul unei sticle de sampanie a fost prins cu 20 lei, in momentul publicarii listei s-a comis o eroare. Este vorba de suma de valoarea estimata totala (fara TVA) de 24000 lei, care va fi modificata cu suma reala de 2400 lei.”

 

Când vine vorba de băuturi selecte, administrația locală nu se uită la bani. Dovadă este un anunț de achiziție publicat, ieri pe site-ul Primăriei. Mai exact, municipalitatea vrea să cumpere 120 de sticle de vin spumant, dintre care 20 pentru 1 decembrie și 100 pentru pășcănenii care vor petrece Revelionul în stradă.

  

 

Pentru acestea, conform anexei numărul 11 din programul anual de achiziții publice ce a fost postat ieri pe site-ul Primăriei sub aprobarea primarului Dumitru Pantazi, ar urma să achite suma de 24.000 de lei.

Ceea ce înseamnă că pentru o singură sticlă de vin spumant primarul este dispus să plătească, din banii pășcănenilor, numai puțin de 200 de lei.

Când vine, însă, vorba despre meniul pe care Primăria îl pregătește pentru masa festivă pe care anual o acordă cuplurilor ce au împlinit 50 de ani de căsătorie, primarul Dumitru Pantazi este mul mai strâns la pungă. Astfel, pentru un participant la acest festin, edilul șef a alocat suma de 40 de lei din care să fie achitată atât mâncarea, cât și personalul de servire, dar și tacâmurile de unică folosință.

Deocamdată, Primăria municipiului Pașcani nu a oferit un punct de vedere oficial pentru a lămuri această situație, dar nu este exclus ca la mijloc să fie vorba despre o greșeală în documentele publice așa cum de altfel s-a mai întâmplat.

Vezi documentul aici 

 

 

Related posts

Primăria Pașcani angajează inspector pentru Serviciul Public de Evidenţa Persoanei

Redacția

Trei autostrăzi în Iaşi! Bacău – Paşcani, Paşcani – Siret, Iaşi – Târgu Mureş

Redacția

De ce întârzie Primăria noul sediu al Bibliotecii municipale „Leonard Gavriliu”? Clădirea nu este branșată la gaz și electricitate

Diana Marcu
Încarcă...