NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat de 70 de ani, din Dolhasca, amendat după ce a intrat cu pușca, fără husă, în sediul IPJ Suceava ca să își reînnoiască permisul de port-armă

Un bărbat de 70 de ani din localitatea Dolhasca, județul Suceava, a fost amendat, miercuri, de polițiști după ce, cu pușca în mână, fără husă, a intrat în sediul Inspectoratului de Poliție Suceava ca să își reînnoiască permisul de port armă.

Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere din oraș. În imagini se vede cum bărbatul de 70 de ani coboară din mașină, își ia arma din portbagaj, fără husă, traversează strada și intră în sediul Inspectoratului de Poliție Suceava, unde a venit ca să își reînnoiască permisul de port armă.

Reprezentanții Poliției Suceava spun că bărbatul a fost amendat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv pentru faptul că nu și-a asigurat în husă arma cu care a pătruns în sediul poliției.

După ce a fost sancționat, bărbatul și-a primit noul permis de port armă. Pușca pe care o deține și cu care a intrat în sediul poliției nnu este armă letală, însă se supune avizării, conform actelor normative în vigoare.

sursa observatortv.

Advertisements
Loading...

Related posts

Ce amendă vor plăti cei care hărțuiesc femeile pe stradă

Redacția

Bătrân în cârje acroșat de o mașină pe o stradă din Pașcani. Inițial a refuzat ajutorul șoferului, apoi câteva ore mai târziu a ajuns la spital

Oana Cordoneanu

Un camion încărcat cu cherestea s-a răsturnat în poarta unui localnic din Conțești

Marius Parteni
Încarcă...