NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat accidentat mortal de tren în timp ce traversa calea ferată dinspre strada Unirii. Oamenii solicită redeschiderea pasarelei (FOTO)

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a decedat în această dimineață după ce a fost lovit de un tren personal. Acesta s-a angajat în traversarea căii ferate prin pasajul din apropierea porții doi de la fostul Remar SA.

 

El nu a auzit trenul, care circula pe ruta Suceava – Adjud, fiind lovit în plin. Victima nu a avut nici o șansă de supraviețuire. Cel în cauză se numește Vasile Mânăstireanu, care locuiește pe strada Unirii.

La fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Pașcani, însă medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Polițiști de la Transporturi Feroviare și un criminalist fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza acestui tragic incident.  

Menționăm faptul că acea zonă este zilnic traversată de aproximativ 1000 de persoane. Și în această dimineață cei care au trecut pe acolo și-au exprimat nemulțumirea față de faptul că se expun mereu la pericole. Ei își doresc ca autoritățile să reamenajeze pasarela pentru a circula în siguranță. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Anchetă la Protecția Copilului, după ce patru fete au snopit în bătaie o copilă de 13 ani

Redacția

Bărbatul din Gâștești care și-a omorât mama a fost trimis în judecată

Redacția

Femeia ucisă de soț reclamase înainte, de 17 ori, la poliție agresiunile bărbatului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site