RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” Pașcani! (VIDEO)

Cei mai îndrăzneți boboci și cei mai entuziaști susținători au participat la Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic Mihai Busuioc. Șapte perechi au urcat pe scenă unde si-au demonstrat talentele, sub atenta observație a juriului.

 

 

  

Momentele de muzică, dans și stand up, au fost combinate cu proba de cultură generală și proba surpriză în care concurenților le-a fost testată perspicacitatea, spontaneitatea și creativitatea.

Tema balului a fost Agent 007, și, după cum anunță denumirea, la final, misterul a fost deslușit.

Elena Panțiru, cea care ocupă funcția de conducere a Liceului Mihai Busuioc a anunțat câștigătorii.  Miss&Mister Boboc sunt Ana Maria Bocan și Răzvan Ioan Nemțanu, în timp ce premiul pentru popularitate i-a revenit Amaliei Cozma și lui Alexandru Filote.

Invitații speciali ai serii au fost Andrei Bordeianu și Iolanda Pricop care au încântat audiența cu o serie de melodii moderne, fiind apreciați de toți adolescenții din sală. De altfel, susținătorii concurenților au animat întreg evenimentul, întrucât au fost alături de concurenți, dansând în același timp cu ei, ori de câte ori au avut ocazia.

Distracția a continuat printr-o petrecere organizată într-un club din Pașcani. 

{youtube}DnRiywjOFbw{/youtube}

Related posts

De mâine se reiau cursurile la Colegiul ”Mihail Sadoveanu”

Oana Cordoneanu

STRUCTURA anului școlar 2016 – 2017. SCHIMBĂRI majore – OFICIAL

Redacția

Elevi din patru județe la concursul de matematică “Speranțe Olimpice”, organizat la Colegiul Național M. Sadoveanu

Marius Parteni
Încarcă...