NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Aveti grija daca plecati la drum lung. Strazile Moldovei, cufundate in ceata

Vizibilitatea va fi sub 200 de metri si local sub 50 de metri.Meteorologii au avertizat ca marti, pana la ora 12.00, in mai multe judete din jumatatea de est a tarii va fi ceata, care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri si local sub 50 de metri.

 

Potrivit avertizarii nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), intre orele 8.15 si 11.00, in zonele joase si pe drumurile nationale din judetele Sibiu, Brasov (DN1), Mures, Covasna, Harghita si Alba va fi ceata, care va reduce vizibilitatea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

  

In judetele Teleorman, Giurgiu, Braila, Calarasi si Ialomita, inclusiv pe autostrada A2, intre orele 8.00 si 11.00, din cauza cetii va fi redusa vizilitatea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

In judetele Vaslui, Galati, Neamt, Bacau, Suceava, Botosani, Iasi si Vrancea, inclusiv pe drumul E85, intre orele 7.30 si 12.00 va fi ceata pe arii relativ extinse, care va reduce izibilitatea sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

sursa Ziarul de Iasi

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Nicolae Ciucă a discutat Programul de guvernare cu echipe ale PNL şi UDMR, în prezenţa lui Cîţu şi Kelemen. Luni, el va discuta cu conducerea USR

Redacția

Franța: Legea împotriva islamului radical a fost adoptată

Redacția

Premierul israelian efectuează o vizită oficială în Emirate, o premieră / Se discută ”probleme economice şi regionale care contribuie la bogăţia, prosperitatea şi consolidarea stabilităţii”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site