RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Aveti grija daca plecati la drum lung. Strazile Moldovei, cufundate in ceata

Vizibilitatea va fi sub 200 de metri si local sub 50 de metri.Meteorologii au avertizat ca marti, pana la ora 12.00, in mai multe judete din jumatatea de est a tarii va fi ceata, care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri si local sub 50 de metri.

 

Potrivit avertizarii nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), intre orele 8.15 si 11.00, in zonele joase si pe drumurile nationale din judetele Sibiu, Brasov (DN1), Mures, Covasna, Harghita si Alba va fi ceata, care va reduce vizibilitatea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

  

In judetele Teleorman, Giurgiu, Braila, Calarasi si Ialomita, inclusiv pe autostrada A2, intre orele 8.00 si 11.00, din cauza cetii va fi redusa vizilitatea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

In judetele Vaslui, Galati, Neamt, Bacau, Suceava, Botosani, Iasi si Vrancea, inclusiv pe drumul E85, intre orele 7.30 si 12.00 va fi ceata pe arii relativ extinse, care va reduce izibilitatea sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

sursa Ziarul de Iasi

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Peste 2000 de oameni din Prahova au rămas fără lumină din cauza vântului puternic care a avariat reţeaua de alimentare

Redacția

Ordinul prin care firmele de curierat trebuie să ofere ANAF informații privind plățile în numerar, în Monitorul oficial

Redacția

Australian Open: A doua favorită, eliminată surprinzător de fosta finalistă de la Roland Garros

Redacția
Încarcă...