RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Avarie majoră la rețeaua de termoficare din București: Sute de mii de bucureșteni din peste 3.000 de blocuri au rămas fără apă caldă și căldură sau cu agent termic în parametri insuficienți

Sute de mii de bucureșteni din peste 3.000 de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură sau cu agent termic în parametri insuficienți, din cauza a două avarii care s-au produs marți la rețeaua de termoficare din București, potrivit HotNews.ro și Digi24.ro.

Cei mai afectați sunt locuitorii Sectoarelor 2,3 și 5, a precizat directorul companiei Termoenergetica, Claudiu Crețu, citat de HotNews.ro. El a mai spus că problema se va rezolva miercuri, iar furnizarea agentului termic va fi reluată.

„În cursul zilei de ieri două avarii majoare au avut loc. Una pe aria magistralei CET Sud și una la magistrala din aria CET-ului Grozăvești. Avaria de la magistrala de la CET SUD afectează sectoarele 2 și 3, cea de la Grozăvești afectează Sectorul 5.

Sunt multe blocuri care au parametri insuficienți. Noaptea trecută, a fost afectat undeva la 30% din sistem, deci sunt sute de mii de oameni”, a afirmat Crețu.

Advertisements
  

Directorul Termoenergetica susține avariile s-au produs din cauza rețelei vechi, care se pot sparge „oricând”.

Advertisements

Potrivit datelor de pe pagina Termoenergetica, sunt probleme în cartierele:

  • Aviației, 1 Mai, Spitalul Elias,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

FOTO Ucrainenii din Hostomel au desenat flori în jurul găurilor lăsate de gloanțele rușilor

Redacția

LIVE Ziua 169 de război. Invazia rusă a „șovăit” și „începe să eșueze”, susține ministrul britanic al Apărării / Kievul și Moscova se acuză reciproc de noi bombardamente la centrala nucleară Zaporojie / General ucrainean: Rusia și-a dublat numărul de lovituri aeriene asupra pozițiilor militare și infrastructurii civile

Redacția

Nou atac armat în Serbia: Cel puțin 8 morți și 13 răniți / Operațiune masivă de căutare a atacatorului – FOTO

Redacția
Încarcă...