RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Avarie majoră la rețeaua de termoficare din București: Sute de mii de bucureșteni din peste 3.000 de blocuri au rămas fără apă caldă și căldură sau cu agent termic în parametri insuficienți

Sute de mii de bucureșteni din peste 3.000 de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură sau cu agent termic în parametri insuficienți, din cauza a două avarii care s-au produs marți la rețeaua de termoficare din București, potrivit HotNews.ro și Digi24.ro.

Cei mai afectați sunt locuitorii Sectoarelor 2,3 și 5, a precizat directorul companiei Termoenergetica, Claudiu Crețu, citat de HotNews.ro. El a mai spus că problema se va rezolva miercuri, iar furnizarea agentului termic va fi reluată.

„În cursul zilei de ieri două avarii majoare au avut loc. Una pe aria magistralei CET Sud și una la magistrala din aria CET-ului Grozăvești. Avaria de la magistrala de la CET SUD afectează sectoarele 2 și 3, cea de la Grozăvești afectează Sectorul 5.

Sunt multe blocuri care au parametri insuficienți. Noaptea trecută, a fost afectat undeva la 30% din sistem, deci sunt sute de mii de oameni”, a afirmat Crețu.

  

Directorul Termoenergetica susține avariile s-au produs din cauza rețelei vechi, care se pot sparge „oricând”.

Potrivit datelor de pe pagina Termoenergetica, sunt probleme în cartierele:

  • Aviației, 1 Mai, Spitalul Elias,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Anca Dragu depune un proiect legislativ privind criterii clare pentru alocarea banilor din Fondul de rezervă, precum şi un mecanism transparent

Redacția

Numărul bugetarilor a crescut în plină perioadă de austeritate ANALIZĂ

Redacția

Ionuţ Stroe, despre creşterea economică anunţată de INS: „Înseamnă că, în viitor, Guvernul va putea susţine eventuale noi majorări de venituri”

Redacția
Încarcă...