RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Autoritățile din Petroșani au cerut ajutor prefecturii, pe fondul creșterii numărului infracțiunilor grave / Prefectul a dispus creșterea patrulelor săptămânale ale jandarmilor de la 4, la 14

Pe fondul creșterii infracțiunilor grave care au avut loc în municipiul Petroșani, în ultimele săptămâni, autoritățile locale au solicitat sprijin jandarmeriei pentru creșterea numărului de forțe de ordine care patrulează prin oraș, anunță Ziarul Hunedoreanului.

„În ultima perioadă, în municipiul Petroșani s-au înregistrat mai multe fapte antisociale, inclusiv infracțiuni ce aduc atingere integrității persoanei. Consider că numărul echipelor de ordine publică în stradă trebuie suplimentat, inclusiv prin prezența activă a jandarmilor, pentru descurajarea acestor fapte de natură penală, astfel încât să nu riscăm o escaladare a ratei infracționalității”, se arată în solicitarea transmisă de primarul Tiberiu Iacob Ridzi, către Prefectura Județului Hunedoara.

Numărul de patrule care vor fi prezente pe străzile municipiului Petroșani va crește de la patru patrule săptămânale, la 14 patrule în cursul unei săptămâni, a anunțat Călin Petru Marian, prefectul județului Hunedoara.

Acestea vor fi formate din personalul calificat din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara și al Poliției Locale Petroșani.

  

La sfârșitul lunii decembrie 202

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Actorul Tony Sirico, cunoscut pentru rolul din serialul „Clanul Soprano”, a murit la 79 de ani

Redacția

Comandantul suprem al Forțelor Armate ucrainene: Rusia a reluat atacurile cu rachete de croazieră. Ucraina are nevoie „crucială” de sisteme de rachete cu lansare multiplă

Redacția

Georgia îl acuză pe șeful serviciilor militare ucrainene de complot pentru răsturnarea guvernului / Ucraina dezminte: Tbilisi „încearcă să demonizeze Ucraina”

Redacția
Încarcă...