RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

AUR vrea interzicerea importurilor de produse ucrainene. PSD solicitase taxe vamale pentru cereale

Preşedintele AUR, George Simion, a solicitat, Guvernului să interzică importul de cereale, lapte şi alte produse din Ucraina, menţionând că partidul depune un proiect privind sigilarea oricărui transport care vine din această ţară.

Liderul AUR, George Simion FOTO Inquam Photos

Liderul AUR, George Simion FOTO Inquam Photos

Alianţa pentru Unirea Românilor face trei apeluri de urgenţă către Guvernul României. Primul este să interzică importul de cereale, lapte şi alte produse care ţin de agricultură pe teritoriul României din Ucraina. Pot tranzita, dar nu trebuie să aibă prioritate faţă de agricultorii şi transportatorii români, dar aceste importuri trebuie interzise. Ori că o face domnul ministru al agriculturii, Petre Daea, ori că o face premierul Ciucă, ori că o facem noi prin legea pe care o depunem astăzi pentru a sigila orice transport care vine din Ucraina şi a-i pedepsi penal pe cei care intervin asupra sigiliului, lucru acesta trebuie făcut de urgenţă, pentru că, după cum am văzut, nu ne ajută nimeni să despăgubim agricultorii”, a afirmat Simion, la o conferinţă de presă la Parlament.

  

 Liderul AUR a adăugat că „trebuie intervenit pe teritoriul suveran al ţării asupra unor mărfuri care nu fac parte din Uniunea Europeană“.

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Guvernul recuperează un greu liberal: Teodor Atanasiu, cunoscut pentru jocurile de culise, va fi instalat la Transelectrica

Redacția

Atac masiv al rușilor în Odesa, inclusiv în Portul Reni, la câțiva kilometri de Galați/ Angel Tîlvăr anunță că MApN a monitorizat în timp real situația din Reni: ”Nu au fost amenințări militare directe”

Redacția

VIDEO Cum arată acum pasajul de pe centura Capitalei care ar trebui să fie gata în două săptămâni

Redacția
Încarcă...