RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Au început lucrările de modernizare a locurilor de joacă pentru copii, din Pașcani


Copiii din Pașcani vor avea în curând la dispoziție locuri de joacă reabilitate și modernizate. De joi, 8 octombrie, au început lucrările la cel din intersecția străzilor Nicolae Iorga (Mârzasca) cu strada 1 Decembrie 1918, apoi de luni vor continua la parcul din spatele Blocului Moldova (de lângă terenul de tenis) și cel din strada Garabet Ibrăileanu (în spatele blocului P9).

  

Contractul a fost semnat cu societatea DFS Center Grup din Pitești pentru suma de 130.000 lei, bani alocați din bugetul local. Vor fi amplasate în cele trei locuri de joacă tobogane, balansoare, bănci noi, leagăne moderne, lăzi cu nisip, coșuri de gunoi. iar în două dintre zone vor fi zone de cățărare. Pe jos va fi pus pietriș.

 Gardurile de împrejmuire vor fi refăcute de angajații Gospodăriei Comunale. După finalizarea lucrărilor, care vor dura o lună de zile, în zonă vor patrula agenți de la Poliția Locală pentru a evita distrugerea celor trei locuri de joacă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Răsturnare de situație: un document al ANAF arată că Prest Serv Apa nu are conturile blocate! Primarul nu mai are motive să repună pe ordinea de zi proiectele pro ApaVital! (DOC)

Răzvan Grecu

Scandalul concursurilor pentru Consiliile de Administraţie ale regiilor continuă: firma de recrutare a modificat baremul de examinare după 5 luni de la susţinerea examenului!

Răzvan Grecu

Ședința extraordinară a consiliului local Pașcani (26 Ianuarie 2015) (VIDEO)

Redacția
Încarcă...