RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

ATENŢIE ŞOFERI! Se circulă în condiţii de ceaţă

În judeţul Iaşi, la această oră, se circulă în condiții de ceață, iar tot în aceste zone, pe carosabil s-a depus polei. Nu sunt probleme în ceea ce privește circulația vehiculelor.

 

 

  

Politiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență, să adapteze în permanență viteza la condițiile meteo rutiere și la cele rezultate dintr-un carosabil acoperit, să păstreze o distanța suficientă față de vehiculul din față pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu bruscheze comenzile autoturismului, să asigure o bună vizibilitate a parbrizului, lunetei, geamurilor laterale și oglinzilor retrovizoare.

Totodată, recomandam conducătorilor de vehicule să nu oprească sau să staționeze în locuri nepermise, pe traseele mijloacelor de transport în comun, pe trecerile de pietoni sau la colțurile intersecțiilor.

Pietonii să circule numai pe trotuare, să traverseze doar la culoarea verde a semaforului, după ce s-au asigurat, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenția de a traversa și au oprit

Ultimele informații despre starea traficului pot fi găsite aici: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic

Related posts

Patru polițiști cercetați de DNA în dosarul “mitei din lighean” de la Permise Suceava revin la birou, ca examinatori

Redacția

Cazul femeii moarte din cauza tubului înfipt în vagin în timpul unei partide de sex: suspectul, arestat preventiv!

Redacția

Acțiune pe linie rutieră la Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...