NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Atenție pietoni, pericol de accidente! Nu circulați pe strada Nicolae Iorga și panta Mârzasca

Două zone din municipiul Pașcani sunt în plin șantier. Se  desfășoară un proiect de modernizare a străzii și canalizării pe strada Nicolae Iorga și panta Mârzasca. Pășcănenii sunt rugați să nu folosească această zonă de tranzit dintre deal și  vale, întrucât se expun la accidente.

Advertisements

 „Vă reamintim că acolo este un șantier în lucru, iar accesul este interzis. Cine se încumetă să pătrundă în zonă o face pe propria răspundere. Aducem acest mesaj, pentru că muncitorii de la societatea ce execută lucrări ne-au adus la cunoștință că foarte multe persoane tranzitează zona deși au fost avertizate să nu pătrundă. Vă mai transmitem că puteți folosi ca acces scările mari, panta Republicii sau strada Ceferiștilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani, Cristian Menegon.  

  

 La începutul acestei luni, strada Nicolae Iorga a intrat în proces de reabilitare. Într-o primă fază se lucrează la partea de canalizare pe panta Mârzasca, începând de la baza ei, din intersecția cu strada 1 Decembrie 1918 până sus în zona Hotelului Central. Totodată va fi refăcut și terasamentul acesteia. În luna septembrie administraţia Locală a încheiat un contract în valoare de 1,6 milioane de lei, cu asocierea formată din Conest S.A. și Construcții Hidrotehnice S.A. pentru realizarea acestor lucrări.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

La cheremul primarului: managerii de la bibliotecă şi Casa de Cultură pot fi evaluaţi doar la dispoziţia edilului şef

Ema Roman

Condiţii umilitoare pentru tinerii care construiesc case pe strada Morilor

Ema Roman

Primarul ales face un apel pentru colectarea selectivă a deșeurilor (VIDEO)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site