RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Atenție cui faceți donații pe stradă. Poliția Locală face verificări

În cursul lunii august, agenții de patrulare ai Poliției Locale au verificat persoanele care colectează fonduri și materiale pentru scopuri umanitare pe raza municipiului Pașcani. Au fost controlați Iulian Vizitiu și Daniel Sfreleș, din Iași, voluntari ai asociației umanitare „Șansă la viață”, care strângeau bani pentru un copil bolnav.

Aceștia aveau documentele din partea asociației dar nu și aprobare de la Primărie. Agenții i-au îndrumat către municipalitate pentru obținerea autorizației și continuarea activității.

Au mai fost identificați Alexandru Celeche (22 de ani) și Daniela Amarandei (23 de ani), delegați ai Asociației Umanitare „O nouă zi”, și monahul Gabriel Gavriluță, de la Schitul Bradul din Crăcăuani (județul Neamț), care colectează bani și materiale pentru finalizarea construcției schitului. Aceștia aveau documentele și aprobările în regulă.

  

Ca un sfat pentru cetățenii care donează sume de bani în scopuri umanitare, aceștia trebuie să solicite chitanța care să confirme că suma respectivă a fost donată în mod legal. Ei vor avea certitudinea că sumele pe care le donează ajung și vor fi folosite pentru scopurile pentru care au fost solicitate”, a precizat Vasile Avasiloaie, comandantul Poliției Locale.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pașcani: Oamenii legii au tras cinci focuri de armă în încercarea de a opri un șofer! (FOTO VIDEO)

Marius Parteni

Peste 3.000 de oameni au protestat în faţa Guvernului împotriva proiectului de modificare a legilor justiţiei

Redacția

15 permise de conducere reținute de polițiștii pășcăneni

Redacția
Încarcă...