NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Atenție cui faceți donații pe stradă. Poliția Locală face verificări

În cursul lunii august, agenții de patrulare ai Poliției Locale au verificat persoanele care colectează fonduri și materiale pentru scopuri umanitare pe raza municipiului Pașcani. Au fost controlați Iulian Vizitiu și Daniel Sfreleș, din Iași, voluntari ai asociației umanitare „Șansă la viață”, care strângeau bani pentru un copil bolnav.

Aceștia aveau documentele din partea asociației dar nu și aprobare de la Primărie. Agenții i-au îndrumat către municipalitate pentru obținerea autorizației și continuarea activității.

Au mai fost identificați Alexandru Celeche (22 de ani) și Daniela Amarandei (23 de ani), delegați ai Asociației Umanitare „O nouă zi”, și monahul Gabriel Gavriluță, de la Schitul Bradul din Crăcăuani (județul Neamț), care colectează bani și materiale pentru finalizarea construcției schitului. Aceștia aveau documentele și aprobările în regulă.

Advertisements
  

Ca un sfat pentru cetățenii care donează sume de bani în scopuri umanitare, aceștia trebuie să solicite chitanța care să confirme că suma respectivă a fost donată în mod legal. Ei vor avea certitudinea că sumele pe care le donează ajung și vor fi folosite pentru scopurile pentru care au fost solicitate”, a precizat Vasile Avasiloaie, comandantul Poliției Locale.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Asa ceva n-ai mai vazut! Ce a patit un barbat din Pașcani care a fost implicat intr-un accident rutier fara a avea vreo vina

Redacția

Cu cât cresc amenzile de circulaţie

Redacția

Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Decizia e definitivă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site