NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Atenție cui faceți donații pe stradă. Poliția Locală face verificări

În cursul lunii august, agenții de patrulare ai Poliției Locale au verificat persoanele care colectează fonduri și materiale pentru scopuri umanitare pe raza municipiului Pașcani. Au fost controlați Iulian Vizitiu și Daniel Sfreleș, din Iași, voluntari ai asociației umanitare „Șansă la viață”, care strângeau bani pentru un copil bolnav.

Aceștia aveau documentele din partea asociației dar nu și aprobare de la Primărie. Agenții i-au îndrumat către municipalitate pentru obținerea autorizației și continuarea activității.

Au mai fost identificați Alexandru Celeche (22 de ani) și Daniela Amarandei (23 de ani), delegați ai Asociației Umanitare „O nouă zi”, și monahul Gabriel Gavriluță, de la Schitul Bradul din Crăcăuani (județul Neamț), care colectează bani și materiale pentru finalizarea construcției schitului. Aceștia aveau documentele și aprobările în regulă.

  

Ca un sfat pentru cetățenii care donează sume de bani în scopuri umanitare, aceștia trebuie să solicite chitanța care să confirme că suma respectivă a fost donată în mod legal. Ei vor avea certitudinea că sumele pe care le donează ajung și vor fi folosite pentru scopurile pentru care au fost solicitate”, a precizat Vasile Avasiloaie, comandantul Poliției Locale.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins excepțiile inculpaților din dosarul „AgroComplex”: s-a dispus începerea judecății!

Răzvan Grecu

Mai multe persoane dintr-un sat din județul Iași, au vândut viagra de milioane de euro. Aveau clienți din toată Europa

Redacția

Atenție la trecerile de pietoni din Pașcani! 13 șoferi au rămas zilele trecute fără permis

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site