RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

ASF susține că piața RCA s-ar stabiliza, iar prețurile ar fi în scădere: Cât a scăzut cota de piață a Euroins

​​După ce crescuse substanțial, în contextul ieșirii din piață a City Insurance, Euroins, liderul actual al pieței RCA, a revenit, în al doilea trimestru al acestui an, la nivelul din perioada similară a lui 2021 în ceea privește cota de piață, scăzând până la 31,8%, în iunie 2022, de la 36% la finalul lui martie a acestui an, susține luni Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), care a prezentat câteva date preliminare la 6 luni.

Asigurare RCAFoto: ASF

Conducerea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), în mandatul căreia s-a produs falimentul celei mai mari companii de asigurări City Insurance, fără ca cineva să fie tras la răspundere, a anunțat luni câteva date preliminare raportate de firmele de asigurare pentru primele șase luni din 2022.

  

ASF susține că gradul de concentrare al pieței RCA este la cel mai mic nivel din ultimii 8 ani

Potrivit datelor comunicate de ASF, nivelul de concentrare a pieței, deși este încă ridicat, a ajuns la cea mai mică cotă din ultimii opt ani.

  • „După ce crescuse substanțial, în contextul ieșirii din piață a City Insurance, Euroins, liderul actual al pieței RCA,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Orban, vot împotriva lui Vîlceanu: Există riscuri cu privire la această desemnare. Răspunderea integrală îi aparţine lui Cîţu

Redacția

ANALIZĂ Culisele Congresului PNL. Care sunt organizaţiile care vor tranşa şefia partidului

Redacția

Fiecare metru de teren recuperat este de cea mai mare importanță, spune Zelenski

Redacția
Încarcă...