NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorSocial

Apel umanitar pentru un bătrân din comuna Lespezi, care a rămas fără casă, în urma unui incendiu! (FOTO)

Agoniseala strânsă într-o viață s-a făcut scrum, iar un bătrân în vârstă de 82 de ani, a  rămas pe drumuri în prag de  iarnă. Un incendiu devastator a transformat casa, bunurile, hainele și tot ce avea într-un morman de cenușă și resturi arse.

Marți, 8 noiembrie, au intervenit pompierii pășcăneni, și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Lespezi,  dar casa a ars aproape în totalitate, iar proprietarul Ioan Ciubotaru a rămas pe drumuri.

Pe rețelele de socializare a fost făcut un apel umanitar, pentru a veni în sprijinul bătrânului în vârstă de 82 de ani.

Sat Dumbrava comuna Lespezi, județul Iași! În data de 8 noiembrie 2022, un mare necaz s-a năpustit asupra domnului Ioan Ciubotaru. Flăcările i-au distrus tot… agoniseala lui strânsă cu greu, a fost făcută scrum… La vârsta de 82 de ani și bolnav, acest om a mai trecut și prin această nenorocire .Noi, cetățenii satului Dumbrava, suntem alături de el, si prin intermediul acestei postări vrem sa cerem ajutor cui poate și vrea să facă o faptă bună, acum înainte de sărbători.Bărbații din sat pun mâna la lucru, s-au mobilizat, au curățit toate resturile, și vor să construiască o cameră cu un hol. Este nevoie de materiale de construcții și mână de lucru. Cine dorește să ofere un ajutor este rugat să sune la numărul de telefon 0732.512.943 , ori să vină la Dumbrava, la domnul Ion acasă, sau la magazinul din sat”, este apelul umanitar făcut pentru bătrânul Ioan Ciubotaru.

Advertisements
Advertisements
  

Conform ISU Iași, incendiul ar fi pornit de la o sobă.

”Marți, 8 octombrie, în localitatea Dumbrava, comuna Lespezi pompierii au intervenit la o casă de locuit.  Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic prin radiație sau contact al materialelor combustibile cu soba cu acumulare de căldură”, conform unui comunicat transmis de ISU Iași.

Advertisements
Advertisements

Related posts

TVR Iași: ”Mica Bucovină” de la Tătăruși (VIDEO)

Redacția

Trei bombe ridicate din curtea unei familii din satul Topile

Redacția

Oferte Crăciun şi Revelion 2015. Crăciun în Bucovina, cu bucate tradiţionale şi vizite la mănăstiri

Redacția
Încarcă...