NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Apel pentru donații! Parohia Sf.Treime din Miroslovești are nevoie de 30.000 lei pentru acoperirea cu tablă de cupru a noii șarpante a bisericii  

Biserica rugătoare a satului Miroslovești (județul Iași) are lăcașul, care dăinuie de un veac, în masivă renovare începând din vara anului 2017. Ne aflăm acum, asupra iernii, în etapa acoperirii cu tablă de cupru a noii șarpante a Bisericii. 

Urmare, între altele, a scăderii puterii economice a enoriașilor parohiei, donatori de bază în această costisitoare întreprindere, și a creșterii prețurilor materialelor de construcție, suntem amenințați de întreruperea lucrărilor, implicit de efectele neprietenoase ale iernii asupra părții de acoperiș pentru care nu mai avem tablă – un necesar de circa 300kg – și nici resurse financiare, respectiv un necesar de circa 30 000 lei. 

Cele mai sus relevate ne determină să vă adresăm, cu speranță, acest apel la a empatiza și solidariza cu noi, cei implicați în cele cerute de buna desfășurare a lucrărilor, spre a obține sprijin în urgentarea finalizării lucrărilor la acoperișul lăcașului Bisericii. 

În contextul apelului nostru, ne punem nădejdea și în posibilitatea unor eventuali donatori de a decide redirecționarea unui anume procent (consacrat de lege) din impozitul pe venit, către instituția noastră de cult. 

Advertisements
  

Contul Parohiei „Sf Treime” Miroslovești: Banca Transilvania, Agenția Pașcani, Cod IBAN: RO71BTRLRONCRTOP39850801 

Cu mulțumiri adânci, 

în numele Consiliului parohial, 

Gheorghe Pârlea și Ioan Gospodaru 

Advertisements

(Cu acordul preacucernicului părinte-paroh Liviu Siminciuc)

sursa gheorgeparlea-blogspot.com

Advertisements
Advertisements

Related posts

Șeful piețelor, Costică Murariu, este noul viceprimar al comunei Moțca

Marius Parteni

Prezentarea oportunitatilor de finantare pe Masura 322, in comuna Motca

Marius Parteni

Școala din comuna Alexandru Ioan Cuza va fi reabilitată! Contractul are o valoare de aproximativ 500.000 de euro

Redacția
Încarcă...