NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Aparatul de ascultat găsit în Primărie este de fapt o centrală telefonică de ultimă generație

[UPDATE: Conform saitului www.mediaconstruct.ro prețul de vânzare a unei centrale NEC UNIVERGE SV 8100 este de 3612 lei. Newspascani.com vă pune la dispoziție un curs de utilizare a acestei aparaturi.] Scandalul telefoanelor ascultate declanșat ieri de consilierul PSD Gică Zanet pare a fi un foc de paie. Dispozitivul despre care oficialul Primăriei spunea că ar fi un aparat de interceptat convorbirile telefonice și de urmărire a traficului de internet este de fapt o centrală telefonică de ultimă generație. 

Mai exact este vorba de o centrală NEC UNIVERGE SV 8100, care are printre funcțiile sale și posibtatea efectuării apelurilor de tip VOIP (adică telefonie prin intermediul internetului). Conform Antel NTW SRL, distribuitorul acestui tip de centrală, aceasta este un sistem robust, cu facilități bogate, ideal pentru afacerile mici și medii. Conceput pentru a ajuta la rezolvarea provocărilor din telecomunicații actuale, oferă posibilitatea de a extindere a afacerilor în viitor.

Astfel, din descrierea tehnică a acestei centrale reiese că ea putea fi folosită la unificarea mai multor locații, la mobilitatea angajaților primăriei care pot comunica de pe dispozitiviul preferat: laptop, telefon mobil, telefonul de la birou sau de acasă, folosind conexiuni la internet cu sau fără fir. Cu alte cuvinte dispozitivul găsit mută comunicațiile telefonice clasice din Primărie în zona comunicațiilor prin intermediul internetului (VOIP) fapt ce ar duce în mod evident la scăderea costurilor dar și la o mobilitate crescută. Practic orice angajat al Primărie, ar fi putut suna, dacă acest sistem era implementat, din orice colț al lumii, gratuit, în orice birou al primăriei dacă avea acces la internet. Pe înțelesul tuturor această centrală se comportă în principiu ca și serviciul oferit de Skype.

  

AICI curs de utilizare a acestei centrale telefonice

Advertisements

Mai jos puteți citit detaliile tehnice despre această centrală:

UNIVERGE SV8100
Ultima tehnologie in Comunicatii Unificate

UNIVERGE SV8100 este o solutie unica de comunicatii IP, dedicate oricarei companii mici sau mijlocii- indiferent de numarul de angajati, de faptul ca sunteti la inceput sau ca aveti mai multe locatii. Posibilitatile de extindere inseamna ca poate fi folosita atat ca sistem telefonic cat si ca platform avansata de comunicatii unificate. Cu SV8100 angajatii dumneavoastra pot comunica de pe dispoitiviul preferat: laptop, telefon mobil, telefonul de la birou sau de acasa, folosind conexiuni cu sau fara fir.

Sistem modular, adpatabil la cresterea companiei

Curs Nec Sv8100 Serverul de Comunicatii UNIVERGE® SV8100 este sistemul ideal pentru companiile care vor sa creasca si sa fie competitive. Se poate dezvolta o solutie pura IP sau orice combinatie de IP – tehnologie telefonica clasica folosind un singur sistem SV8100.

Extensii mobile

SV8100 permite utilizatorilor mobili sa fie conectati ca simple interioare, avand acces la toate facilitatile centralei telefonice
.
Terminale adaptabile

Terminalele UNIVERGE®  SV8100 sunt unice prin modularitatea lor. Pot fi inlocuite module in functie de utilitatea functionala de care aveti nevoie. Ulterior le pot fi imbogatite facilitatile fara a fi nevoie de schimbarea intregului aparat.
Managementul convorbirilor

Aplicatia MyCalls ofera toata informatia necesara legata de fiecare aspect al activitatii si performantelor telefonice.
Comunicatii unificate la indemana clientilor

Platforma software Business ConneCT va ajuta la unificarea comunicatiilor organizatiei, permitand indivizilor, departamentelor si locatiilor distante sa lucreze mai eficient.

Business Mobility

Advertisements

Gama de telefoane IP DECT permit un mod de lucru mai flexibil. Angajatii pot fi contactati mult mai usor si mai repede, avand acces la sistemul de comunicatii central.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}


Advertisements
Advertisements

Related posts

Piedone, păzit de un ditamai bodyguard-ul cu ceafa groasă la procesul „Colectiv”. Doar primarii PSD au bodyguarzi, Băluță are patru lângă el

Redacția

Candidatul PNL Paşcani pentru Parlamentul României: “Vă invit să ieşiţi la vot! Nu-i lăsaţi pe alţii să aleagă în locul vostru” (Video)

Ema Roman

Dictatorul Dumitru Pantazi l-a executat din partid pe consilierul Mihuț Benone! În PSD nu ai voie să gândești!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site