NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Apă și canalizare de 7 milioane lei în comuna Ruginoasa


O autoritate locala din judetul Iasi a demarat o procedura privind extinderea retelei de apa si canalizare din zona. Primaria comunei Ruginoasa a atribuit un contract de peste 7 milioane lei unei asocieri de firme, ce se va ocupa in perioada urmatoare de acest obiectiv. Asocierea SC Casrep SRL si SC Lucimar SRL a fost declarata castigatoare, dupa ce a ofertat 6,9 milioane lei, in vreme ce valoarea estimata a fost de 7,6 milioane lei.

„Contractul prevede extinderea sistemului de canalizare si tratarea apelor uzate menajere in comuna Ruginoasa, judetul Iasi. Valoarea estimata totala este de 7.698.779 lei fara TVA. 6.998.890 lei fara TVA, pentru executie lucrari, diverse si neprevazute 699.889 lei fara TVA, respectiv 10 la suta din valoarea estimata a lucrarilor. Suma de care dispune autoritatea contractanta conform bugetului indicativ al proiectului pentru capitolul de diverse si neprevazute este de 699.889 lei fara TVA, suma ce va fi decontata pe parcursul derularii contractului, daca aceste cheltuieli apar si nu sunt aferente unor modificari substantiale ale acestuia. În evaluarea ofertelor, comisia se va raporta doar la valoarea ofertei fara diverse. Se urmareste reabilitarea colectoarelor de canalizare si a caminelor de vizitare aferente, extinderea sistemelor de canalizare, reabilitarea statiilor de pompare din cadrul sistemelor de canalizare, prevederea unor noi statii de pompare in cadrul sistemelor de canalizare”, se arata in caietul de sarcini.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

TVR Iași: ”Mica Bucovină” de la Tătăruși (VIDEO)

Redacția

Comuna Ruginoasa l-a cinstit pe Domnitorul Alexandru Ioan Cuza. Zeci de persoane s-au prins în Hora Unirii (FOTO – VIDEO)

Oana Cordoneanu

Tradiții nemuritoare la Miroslovești (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site