NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Anunţ de ultimă oră de la meteorologi. Când încep ninsorile

Am avut parte de un început de decembrie cu vreme de toamnă, dar lucrurile se schimbă treptat. Sfârşitul săptămânii viitoare vine cu ninsori blânde, dar şi cu lapoviţă şi ploi.

  

 

Masa de aer cald care ne-a adus valorile termice ridicate din zonele de deal şi de munte ne părăseşte începând de marţi. În locul ei ajung la noi mase de aer mai rece şi îşi fac simţite încet-încet precipitaţile.

Spre sfârşitul săptamânii, în nord şi la munte, va ninge slab.

Vremea se va răci de la o zi la alta astfel că vom încheia săptămâna cu un regim termic apropiat de normal: adică cu maxime sub 10 grade si cu minime negative in aproape toată ţara, sub -5 grade în depresiuni. Precipitaţii semnificative nu vor fi dar asta nu înseamnă că ne vom bucura de prea mult soare.

Îndeosebi noaptea şi dimineaţa, în zonele joase, vor fi nori stratiformi, ceaţă si ploi slabe. Spre sfârşitul saptaminii, în nord şi la munte, va ninge slab.

Precipitaţiile îşi fac apariţia începând de joi, iniţiat vor fi slabe si trecătoare. Vorbim despre ploi, lapoviţe şi ninsori în nord şi în centru. În zona montană va ninge, iar în rest vor predomina ploile.

Citește articolul integral pe Realitatea.net

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite după un accident pe centura ocolitoare a Braşovului

Redacția

Povestea româncei care a fost sclavă într-un harem otoman apoi a ajuns Lady în societatea britanică şi exploratoare de succes

Redacția

Pierdut certificat constatator (1)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site