RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Ambulanţă ricoşată într-un copac, în urma impactului cu o dubă, în Neamţ

O ambulanţă a fost implicată într-un accident grav, ieri, în judeţul Neamţ, după ce s-a lovit de o dubă şi a intrat apoi într-un copac. Şoferul autospecialei a rămas încarcerat şi a fost scos de pompieri. Atât el, cât şi medicul, asistenta şi pacientul din ambulanţă au fost duşi la spital. Şoferul dubei spune că a fost nevoit să intre pe contrasens ca să evite o maşina parcată.

Accidentul s-a petrecut în comuna Girov, din judeţul Neamţ. Ambulanţa, care avea deja un pacient înăuntru, se îndrepta spre Iaşi. La un moment dat, de pe contrasens i-a ieşit în faţă o camionetă.

În urma impactului, autospeciala a fost proiectată într-un pom.
Dorice Albu, manager ambulanţă Neamţ: A avut loc un accident rutier se pare că autoturismul celălalt nu a acordat prioritate ambulanţei. Doamna doctor, şefa noastrp de echipaj este în stare bună. Asistenta a ajuns deja la UPU Piatra Neamţ. Pacientul de asemnea redirecţionat la UPU Piatra Neamţ, urmează să îl transferam la Iaşi.

Cu ambulanţa în copac

Şoferul ambulanţei a fost cel mai grav rănit. Nu a mai putut ieşi singur din maşină.
Irina Popa ISU Neamţ: Pompierii au intervenit pentru descarcerarea conducatorului autospecialei acesta a fost preluat ulterior si transporat la spital.

  

Şoferul camionetei spune că a încercat la rândul său să evite o maşină care staţiona, chiar înainte de accident. Şofer autoutilitară: Mergeam în Piatra Neamţ şi am avut obstacolul în faţă. Am pus frână brusc şi în timpul ăla venea salvarea. A ricoşat uitaţi aşa şi pac a ricoşat în copac acolo.

Martorii au altă variantă. “El tiru asta nu a pastrat distanta regulamnetara era sa intre in spatele altcuiva si a tras stanga de volan”, spune un martor.

Conducătorul autoutilitarei nu consumase alcool. Şoferul ambulanţei nu a putut fi testat din cauza stării în care se afla.

observator

Related posts

Șoferul unei Dacii a intrat în gardul Primăriei Cristești, după ce i-a intrat o viespe în mașină

Oana Cordoneanu

Pășcăneancă arestată pentru răpire internațională de copii! Statul Olandez a cerut să fie băgată după gratii

Redacția

Români şi moldoveni, plecaţi la muncă în străinătate, exploataţi în mai multe ferme din Portugalia. 78 de percheziţii

Redacția
Încarcă...