NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

„All I Want for Christmas Is You” a revenit deja în topul Billboard Hot 100 / A fost desemnat recent cel mai bun cântec de sărbători din toate timpurile

Melodia „All I Want for Christmas Is You” a cântăreţei Mariah Carey a revenit deja în topul Billboard Hot 100, după ce a fost desemnată cel mai bun cântec de sărbători din toate timpurile, anunță News.ro.

Piesa lansată în 1994 a ajuns prima dată în topul 10 al clasamentului american al single-urilor în decembrie 2017. Recent, a fost clasată pe primul loc în retrospectiva „Greatest of All Time Holiday 100 Songs” a Billboard, iar „All I Want for Christmas Is You” adaugă un nou capitol în istoria sa.

În cel mai nou top al single-urilor, ea ocupă locul 36, după ce, în ultima săptămână, a fost accesată online de 11,2 milioane de ori în Statele Unite, a înregistrat 8,2 milioane de difuzări radio şi 2.700 de unităţi vândute, potrivit MRC Data.

După debutul în top 10 al Billboard Hot 100 în urmă cu patru ani, în decembrie 2019 a ajuns în sfârşit pe prima poziţie, devenind al doilea cântec de sărbători care a înregisttrat performanţa, după „The Chipmunk Song” de The Chipmunks with David Seville, care a petrecut patru săptămâni pe locul întâi începând cu decembrie 1958.

  

Anul trecut, melodia lui Carey a condus din nou lista,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Aveti grija daca plecati la drum lung. Strazile Moldovei, cufundate in ceata

Redacția

Un nou tratament cu anticorpi monoclonali, utilizat de medicii din Timișoara, ar putea elibera secțiile ATI

Redacția

Vin zile grele pentru șoferi! Ce se întâmplă dacă nu plătești amenda de circulație

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site