NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Alegeri pentru președenția PSD Iași! Social-democrații din Pașcani își aleg noua conducere în octombrie

Sâmbătă, la Neptun, Liviu Dragnea a ordonat ca în toate organizațiile județene unde există conduceri interimare să fie organizate alegeri. Anunțul vizează și organizația din Iași, condusă de anul trecut de Maricel Popa, președintele CJ Iași.

 

Acesta a și anunțat în presa județeană că se va da curs solicitării lui Dragnea, iar până la finele anului se vor organiza alegeri. Până atunci prin același proces va trece și organizația locală din Pașcani.

Mandatul de trei ani al actualului președinte, Dumitru Pantazi, expiră la începutul lunii octombrie. Până la alegerile pentru conducerea organizației județene social-democrații trebuie să își desemneze noua conducere, pentru a stabili lista cu participanții la conferința județeană.

Dacă la nivel județean până acum este vehiculat la nivel de candidatură doar numele lui Maricel Popa, este de văzut ce se va întâmpla pe plan local.

Dumitru Pantazi, va candida cu siguranță pentru un nou mandat, iar dacă va câștiga cu siguranță va fi candidatul partidului la alegerile din 2020, pentru Primăria Pașcani.

Chiar dacă sunt multe nemulțumiri la nivel de membri din organizația locală față de acțiunile lui Pantazi, este greu de crezut că acesta va avea un contracandidat.  

Advertisements
Loading...

Related posts

Senatorul Lupu, nemulțumit de protestele din țară, anunță că Guvernul face totul pentru a avea pace, liniște și înțelegere!

Marius Parteni

Revoluție politică? Candidata Iașului la Parlamentul European are mai multe semnături de la ”căpșunari” decât toate partidele mari la un loc

Redacția

Senatorul PSD Vasile Toma – critici dure la adresa ministrului Dan Șova în urma deciziilor luate împotriva transportatorilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site