NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Află secretele succesului de la Doina Cepalis, managera Societății Te-rox Prod

Pornită cu un capital infim și doar 10 angajați în anul 2007, în prezent cifra de afaceri a firmei Te-Rox Prod depășește 22 de milioane de euro și 980 de angajați, dintre care în jur de 500 numai în Pașcani. Doina Cepalis, managera companiei, este poate cel mai bun exemplu despre cum știe să gestioneze femeia o afacere în care evoluția financiară a fost și continuă să fie spectaculoasă.

 

Deși ea însăși mărturisește că are un program extraordinar de încărcat, un reporter Actualitatea TV a reușit să-i ia un interviu acesteia chiar la sediul companiei-mamă, de pe Strada Gradinitei. Managera a răspuns cu zâmbetul pe buze atunci când a fost întrebată dacă a fi femeie poate reprezenta o piedică în lumea afacerilor. 

  

Femeia trebuie să contrazică prejudecăți, standarde, o etichetă care nu vine de acum, ci de peste generații, în care femeia avea un alt rol. Însă, în timpurile noastre, la nivel mondial, și vorbim aici de statistici, cele mai mai profituri și cele mai multe dividente s-au dat în firme conduse de femei.” a declarat Doina Cepalis

 

 

Vorbind despre parteneriatul cu angajații firmei Te-rox Prod, Doina Cepalis a subliniat faptul că a reuși în echipă, alături de oameni devotați în permanență obiectivelor unei afaceri, nu reprezintă un simplu clișeu de marketing, ci adevărata forță a companiei.

 

În ceea ce privește noile perspective pe care conducerea le va imprima pe viitor societății, managera a vorbit despre o dezvoltare pe orizontală, care să ofere atât materia primă pentru producerea scaunelor auto pentru copii, cât și logistica, astfel încât firma să fie cotată la bursă ca lider european în domeniul său de activitate.

 

De curând, în urma unui studiu riguros cu privire la mediul afacerilor din România, realizat de Revista online Business Magazin, Doina Cepalis a fost una din invitatele de onoare ale organizatorilor pentru a lua cuvântul în cadrul Galei “Women in Power”, numele ei urmând a fi ulterior inclus în Top 200 al celor mai puternice femei din business-ul românesc.

 

Întrebată, la final, dacă prețul succesul atrage cu sine compromiterea timpului acordat vieții personale, femeia de afaceri a mărturist că destinele tuturor oamenilor din companie fac acum parte din ea și că adevărații campioni nu mai au și viață personală, decât unele minivacanțe.

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Încă una dintre barierele din calea supermarketurilor se rupe încetul cu încetul

Redacția

APIA: Fermierii care dau foc miristilor dupa treierat risca sa piarda subventiile

Redacția

Iaşul este pe locul şase în ţară după numărul locurilor de muncă libere

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site