RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Adoptarea Strategiei de Dezvoltare a municipiului a fost amânată pentru luna ianuarie. Zuzan:”Înainte de adoptarea celei noi, ar trebui un raport despre cum a fost implementată cea veche”

Aleşii locali au hotărât ca adoptarea Strategiei de Dezvoltare a municipiului să fie amânată pentru luna ianuarie. Decizia a fost luată după ce cetăţenii municipiului au solicitat ca discutarea şi votarea ei să se facă după o dezbatere publică.  

 

 Mai mult, aleşii locali au constatat că în document existau erori, iar reprezentanţii Avensa, firma care a realizat-o, au pomis că le vor remedia. De asemenea, aceştia au prezentat consilierilor pe scurt ce curprinde strategia şi care este prioritizarea investiţiilor viitoare.

  

 Secretarul Mircea Zuzan a opinat că un astfel de document trebuie adoptat după ce s-a prezentat un raport de implementare a celui vechi. Acesta a mai atras atenţia că trebuie şi un buget multianual care să fie ataşat acestei strategii, iar investiţiile anuale propuse şi aprobate la începutul fiecărui an să fie corelate cu cele din acest document.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Tot Paşcaniul riscă să rămână fără apă rece. ApaVital nu poate emite facturi

Redacția

Ploi torenţiale, vijelii şi grindină în toată ţara

Redacția

Sistem de alimentare cu apă, recepționat astăzi la Cristești. Investiţia se ridică la aproximativ 8 milioane lei (Foto)

Marius Parteni
Încarcă...