RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Adolescentul de 15 ani care şi-a ucis verişoara în vârstă de doi ani şi jumătate a fost arestat preventiv

Adolescentul de 15 ani din judeţul Dolj care şi-a ucis violent verișoara de doi ani şi jumătate a fost arestat preventiv. Magistrații Tribunalului Dolj au respins solicitarea inculpatului referitoare la arestul la domiciliu.

Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

”Dispune arestarea preventivă a inculpatului Codreanu Nicolas Masi pe o durată de 30 de zile, de la 30.05.2024 până la data de 28.06.2024 inclusiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, este decizia magistraţilor, relatează News.ro.

  

Poliţiştii au fost sesizaţi, luni, cu privire la dispariţia Raisei Maria Nicoleta Stan, în vârstă de doi ani şi cinci luni, iar trupul acesteia a fost găsit marți într-o zonă cu vegetaţie abundentă, situată în spatele imobilului unde aceasta a fost văzută ultima dată în viaţă.

„În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale a cadavrului, iar în urma acesteia s-a stabilit faptul că moartea minorei a fost una violentă şi s-a datorat hemoragiei interne şi externe, provocată de un politraumatism cu multiple plăgi, dintre care unele penetrante, dar şi asfixiei mecanice prin strangulare. În urma administrării mai multor mijloace de probă, s-a conturat ipoteza conform căreia minorul Codreanu Nicolas Masi, în vârstă de 15 ani,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Inginerii au descoperit cum să stocheze CO2 în beton fără a-i compromite rezistența

Redacția

Conferința de la Wannsee – Soluția finală și România – de ce nu au mai fost deportați evreii din Vechiul Regat și Sudul Transilvaniei

Redacția

Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică și vijelii puternice duminică în Transilvania, Moldova și sudul României

Redacția
Încarcă...