RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Administrația locală din Târgu Frumos susține participarea a doi tineri karatiști la Campionatul Tradițional din Italia

Viceprimarul din Târgu Frumos a inițiat un Proiect de Hotărâre prin care susține, din bugetul local, doi tineri karatiști, calificați în Echipa Națională.

 

Este vorba despre Alexandru Lupescu și Cosmin Huțanu care au trecut de etapele de calificare, obținând locurile I, respectiv III,  ce i-au propulsat în Echipa Națională.

  

Cu alte cuvinte, cei doi s-au calificat în Echipa Națională cu care România va participa la Campionatul European de Karate Tradițional Fudokan Shotokan pentru Cadeți, Juniori, Tineret și Seniori+Cupa Europei pentru Copii, ce va avea loc la Napoli-Italia.

Tinerii sunt din Târgu Frumos, elevi ai liceului “Ion Neculce” și fac parte din Clubul Sportiv “ENPI”.

 “Referitor la proiectul propus în ședința de Consiliu Local, răspund unei solicitări a doi tineri care reprezintă cu onoare, nu numai orașul Târgu Frumos ci și țara noastră. Cei doi fac parte din lotul României de karate tradițional, și ne vor reprezenta la Campionatul european din Italia. Administrația  Publică locală susține, prin acest Proiect de hotărâre, participarea tinerilor la acest campionat. Le urăm succes”, ne-a declarat Ion Alexa-Angheluș, viceprimarul orașului Târgu Frumos.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cupa ”Dan Sălceanu” la fotbal, ediția a X-a. Iată câștigătorii (FOTO-VIDEO)

Redacția

Novak Djokovic află dacă primește viză pentru Australian Open. Guvernul de la Canberra și-a făcut cunoscută poziția înaintea audierii

Redacția

Finala Cupei României la Rugby, amânată din cauza variantei Omicron. Jucătorii finalistei CSM Baia Mare revin marți din Africa de Sud

Redacția
Încarcă...