NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Actualitatea Tv, emisiunea „În Obiectiv”: Foștii viceprimari așteaptă lămuriri în cazul studiilor ce vizează străzile Vatra, Ștefan cel Mare și Dragoș Vodă

Modul cum au fost realizate proiectele tehnice pentru reabilitarea unor sectoare de străzi din municipiul nostru trebuie explicat și în plenul Consiliului Local. Aceasta este opinia a doi consilieri exprimată și în emisunea „În Obiectiv”, difuzată de postul de televiziune Actualitatea Tv.

Foștii viceprimari, Ioan Ioniță (PDL) și Neculai Enea (PNL), au continuat să susțină această idee și în studioul Actualitatea Tv. Ei sunt de părere că specialiștii care au realizat proiectele trebuie să se prezinte și în fața consilierilor cu explicații.„Trebuie să fim atenți, mai ales că sunt la mijloc bani împrumutați. Cine a realizat aceste proiecte are dreptul să își susțină punctul de vedere, să ne explice mai exact. Eu cred că licitația va fi organizată pentru toate cele trei proiecte în parte, de aceea nu înțeleg de ce există diferențe de preț spre exemplu în cazul transportului materialelor folosite la lucrări”, a spus Ioan Ioniță.
Conform proiectelor tehnice, lucrările la strada Vatra spre Stolniceni Prăjescu, cu o lungime de 1047 metri, au fost estimate la 1,563,427 lei, pentru Dragoș Vodă în lungime de 1300 metri la 1,218,630 lei și strada Ștefan cel Mare și Sfânt cu o lungime de 1854 metri, evaluate la 2,264,017 lei.
Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

RAGCL suspendă cursele sâmbăta și duminica

Oana Cordoneanu

Atenţie păşcăneni! Din această lună trebuie să depuneţi declaraţiile pentru taxa de salubritate

Ema Roman

Primăria are buget. Șefii executivului spun că au întocmit cel mai realist proiect. PP DD s-a abținut la vot (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site