RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Actorul Will Smith nu mai are voie să participe la premiile Oscar timp de 10 ani

Will Smith nu va avea voie să participe la Premiile Academiei în următorii 10 ani, ca urmare a lovirii peste față a comediantului Chris Rock pe scenă în timpul ceremoniei Oscar de anul acesta, a anunțat Academia de Arte și Științe Cinematografice.

„Consiliul de administrație a decis că, pentru o perioadă de 10 ani, începând cu 8 aprilie 2022, domnului Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual, fără a se limita la premiile Academiei”, a declarat președintele Academiei, citat de CNN.

Decizia a fost luată în timpul unei reuniuni a Consiliului care a avut loc în Los Angeles. Întâlnirea, programată inițial pentru 18 aprilie, a fost organizată mai devreme după ce Smith și-a anunțat plecarea din Academie săptămâna trecută.

Joe Biden a semnat proiectele de lege care impun noi sancţiuni Rusiei şi Belarusului

  

09 Apr, 08:39 | Știri externe

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 | Kremlinul spune că „operațiunea” Rusiei în Ucraina s-ar putea încheia în „viitorul apropiat” Mesaj cinic scris pe una din rachetele care au lovit gara din Kramatorsk. În urma atacului au murit 50 de persoane, între care cinci copii

08 Apr, 23:04 | Știri externe

„Accept și respect decizia Academiei”, a declarat actorul, pentru CNN.

Decizia a venit în urma „multiplelor dezbateri” cu privire la consecințele palmei pe care a dat-o pe scenă, a declarat un membru al consiliului pentru CNN.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

O geantă cu explozibili a fost găsită într-un parc din centrul capitalei Suediei, Stockholm. Poliţiștii au izolat zona, iar o echipă de geniști a acționat imediat

Redacția

Taximetrist român înjunghiat mortal în Londra. Bărbatul se pregătea să se însoare anul acesta

Redacția

Primul oraș din lume care ar putea interzice reclamele la produse din carne. Motivul din spatele acestei alegeri

Redacția
Încarcă...