RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Acest director din Pașcani nu vrea să muncească! Garda de Mediu l-a sancționat pentru că nu își face treaba

Garda de Mediu l-a sancționat din nou pe directorul de la EcoSalubritate pentru că nu a întreprins măsuri pentru a colecta selectiv gunoiul de pe străzile din municipiu. Această măsură i-a fost trasată la ultimul control al acestei instituții, cu privire la modul în care gestionează deșeurile.

 

  

 

Comisarii Gărzii de Mediu și reprezentanții Apelor Române au organizat ieri un control comun. Cei de la Mediu au verificat dacă directorul de la EcoSalubritate a întreprins măsuri pentru a demara procedura de colectare selectivă, decizie trasată odată cu ultimul control. Atunci cei de la Garda de Mediu au sancționat EcoSalubritate cu 75.000 lei pentru că deșeurile colectate de pe raza municipiului sunt mai întâi descărcate pe rampa din poligonul vechi din cartierul Vatra, iar mai apoi sunt încărcate în alte autovehicule și transportate la depozitul de la Țuțora.

După controlul de ieri, Eduard Dumea a fost amendat cu 5000 lei, pentru că nu a făcut nimic în acest sens. “Vă rog să nu mai sunați pe acest număr de telefon, sunați-mă pe telefonul de serviciu”, a spus Eduard Dumea, atunci când a fost întrebat de ce nu a întreprins măsuri conform deciziei celor de la Garda de Mediu.

Răspunsul acestuia este ciudat, ținând cont de faptul că Dumea ocupă o funcție publică pentru care încasează lunar în jur de 5000 lei. Mai mult, el nu a comunicat niciodată oficial jurnaliștilor numărul de telefon la care răspunde.

Menționăm faptul că aleșii locali sau șefii Primăriei, nu au fost informați despre solicitările celor de la Garda de Mediu.     

Related posts

Cete de colindători la Primăria Pașcani (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Ședință de îndată a consilierilor locali pentru declararea apelului în dosarul „AgroComplex”

Răzvan Grecu

Bugetul CSM Pașcani a trecut! Finanțarea clubului, comparată cu situația echipei de fotbal!

Marius Parteni
Încarcă...