RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Aceeași firmă de anul trecut se va ocupa de dezinsecția, deratizarea și dezinfecția Pașcaniului. Contractul a fost atribuit direct

Lucrările  de dezinsecție, deratizare și dezinfecție de pe domeniul public al municipiului Pașcani, vor fi făcute de aceeași firmă care a prestat și  anul trecut serviciile, SC Instal Mar SRL din Iași. Contractul a fost atribuit direct, pentru că prețul a fost sub suma scoasă la licitație.

Valoarea pentru toate aceste servicii este de 120.000 lei, fără TVA.

  

Săptămâna trecută a fost publicată pe site-ul Primăriei documentația și tot ceea ce trebuie privind solicitarea pentru dezinsecția, deratizarea și dezinfecția de anul acesta.  Am primit o singură ofertă, care a venit din partea SC Instal Mar SRL din Iași. Pentru că este o valoare sub 30.000 euro nu este nevoie de licitație, societatea din Iași a făcut și anul trecut această solicitare. Valoarea era de 120.000 lei, ei au oferit 119.998 lei”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.

  Reprezentanții firmei SC Instal Mar SRL urmează să vină la sediul administrației locale pentru semnarea contractului, apoi vor transmite către Primărie când va avea loc exact programul de desfășurare al acțiunii.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Concluziile şedinţei de la Iaşi: ARSACIS mai are răbdare, ApaVital nu! Toma:”Cine are contract primeşte apă, cine nu, va fi închis”

Marius Parteni

Vin bani europeni în județ pentru construcţia de centre voluntare de dus gunoiul selectiv – Municipiile Iaşi şi Paşcani au obţinut şi un bonus!

Redacția

Lucrări de intervenţie pe trotuarul pavelat din Fântânele!

Ema Roman
Încarcă...