NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident tragic la ieșirea din Ruginoasa: Un pășcănean a decedat zdrobit de o roată desprinsă de la un autocamion cu lemne (FOTO – VIDEO)

Tragedie în această dimineață la ieșirea din Ruginoasa spre Costești. Două roți duble ale unui autocamion plin cu lemne s-au desprins din prezoane, iar ce a urmat este de-a dreptul uluitor.

Una dintre acestea a fost proiectată în parbrizul unui BMW care circula în spatele autocamionului cu lemne, iar alta a lovit un autoturism marca Toyota.

În urma accidentului rutier, care s-a produs în jurul orei 06.45, la fața locului a ajuns un echipaj de la Secția de Pompieri din Pașcani și ambulanța cu medic de la Serviciul din municipiul nostru. Șoferul care se afla la volanul autoturismului marca BMW, IS-99-ABY, se numește Marius Cătălin Pascaru în vârstă de 38 de ani, din municipiui. Era în stare critică în momentul în care au început procedurile de descarcerare.

  

El a fost preluat de echipajul de la Serviciul de Ambulanță care a  început manevrele de resuscitare. Timp de 40 de minute medicii au încercat să îl readucă la viață, dar s-au văzut nevoiți să constate decesul . Șoferul autocamionului plin cu lemne, înmatriculat în județul Neamț, a intrat în stare de șoc la aflarea veștii.

Conducătorul auto care se afla în autoturismul marca Toyota a scăpat nevătămat. Victima se îndrepta spre locul de muncă din Iași. Marius Cătălin Pascaru era supervisor la o firmă de distribuție pe Pașcani și Tg.Frumos.

Polițiștii Biroului Rutier din Târgu-Frumos au demarat o anchetă în acest caz, pe numele șoferului autocamionului fiind întocmit un dosar penal.   

{flv}diverse/accident costesti{/flv}  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Barurile și cluburile din Pașcani, luate cu asalt de polițiști

Irina Gherasim

O femeie își caută sora din județul Iași care a dispărut după o ceartă cu soțul

Redacția

Femeie din Topile accidentată grav când se întorcea de la fântână

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site