RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Accident grav, cu victime. “Avea viteză destul de mare”

Un tânăr de doar 18 ani, din Vaslui, cu permis luat de numai o lună de zile, se zbate între viaţă şi moarte după ce, aflat la volanul unui Matiz, a intrat pe contrasens pe Pasajul Alexandru cel Bun, din Iași, unde a fost lovit frontal de o autoutilitară. Accidentul a avut loc ieri, la orele amiezii. Tânărul circula dinspre Minerva către Podul de Piatră, însă, în împrejurări deocamdată cercetate, dar cel mai probabil din cauza vitezei şi a derapării pe liniile de tramvai ude, maşina a intrat pe contrasens, până pe banda a doua din cele trei ale sensului de drum.

Mașina fost lovită frontal de o autoutilitară, șoferul a fost scos greu dintre fiarele contorsionate ale maşinii sale de către pompieri, apoi a fost transportat în stare gravă la spital de echipajul SMURD. Unul dintre pasagerii din autoutilitara implicată în accident a povestit că a observat la un moment dat maşina cealaltă venind spre ei.

“Avea viteză destul de mare. A trecut peste linia continuă dublă, peste liniile de tramvai aflate pe sensul nostru de mers, apoi a intrat pe banda a doua, pe care ne aflam noi. Cel mai probabil şoferul citea ceva pe telefon. Ori i-a venit rău la volan, ori a fost păcălit de liniile de tramvai ude”, a spus pasagerul. Poliţiştii au precizat că în acest caz au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi cercetează cauza producerii accidentului.

ziarul de iasi

  

Related posts

Un Ford T, fabricat în anul 1914, a fost adus la verificare la reprezentanța din Iași a Registrului Auto Român (RAR)

Redacția

Expoziția „Despre negru” a artistului Petru LUCACI prezentată la Palatul Culturii din Iași

Redacția

Un psihoterapeut analizează femeia modernă cu prea multă energie masculină. „Există tendinţa de a deţine controlul în orice”

Redacția
Încarcă...