NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

A vrut să-şi ajute iubita să ia permisul dar s-au ales amândoi cu dosar penal

Cei doi au fost prinşi în maşina bărbatului, pe un drum judeţean mai puţin circulat, la volan fiind femeia, care nu avea permis.

 

  

Doi iubiţi s-au ales cu dosar penal după ce el a încredinţat fetei autoturismul personal pentru a-l conduce, deşi ştia că aceasta nu are permis, totul în scop de exersare în vederea examenului auto. În timp ce tânăra conducea autoturismul pe drumul judeţean dintre Leşcani şi Horleşti, prin Bogonos, alături de iubitul ei, aceştia au fost observaţi de un echipaj de poliţie, după modul în care mergeau, iar oamenii legii i-au tras pe dreapta.

„La data de 30 iulie, în jurul orei 15, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Rurală Leţcani au depistat pe DJ 248 B o conducătoare auto care nu deţinea permis de conducere. Astfel, autotuturismul care se deplasa din direcţia Horleşti către Bogonos era condus de către o femeie de 36 de ani, din municipiul Iaşi, care nu deţinea permis de conducere, iar concubinul acesteia, deţinătorul autoturismului, i-ar fi încredinţat conducerea acestui autoturism deşi ar fi cunoscut că aceasta nu deţine permis de conducere“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui autovehicul fără permis, şi încredinţarea unui vehicul unei persoane despre care ştia că nu deţine permis de conducere. 

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Amendați pentru că au aruncat gunoi pe un teren viran

Oana Cordoneanu

Accident rutier la ieșirea din Pașcani. Au fost implicate trei autoturisme

Teona Gherasim

Femeie cu tetraplegie găsită moartă în casă

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site