RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

A sfârșit în chinuri greu de imaginat. Cum a decis un tânăr să-și pună capăt zilelor, te va îngrozi

Un tanar de 32 de ani, din localitatea Stolniceni Prajescu, a ales un mod de o cruzime de nedescris pentru a-si pune capat zilelor. Acesta a fost gasit carbonizat in locuinta ce apartine unei surori.  

Tragedia s-a produs miercuri seara, in jurul orei 22:30, in localitatea Bratesti (Stolniceni Prajescu). Pompierii au intervenit in zona, insa nefiind vorba despre un incendiu, acestia s-au retras, cazul fiind preluat de politistii criminalisti prezenti la fata locului. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de sora acestuia. Barbatul se numea Romica Maxim. Acesta locuia in aceeasi curte cu sora lui, in casa bunicilor. 

Mama si o alta sora de a lui Romica locuiesc in aceeasi localitate. Tatal acestuia a decedat in urma cu aproximativ 15 ani. Barbatul era singur si muncea cu ziua sau pe perioade scurte de timp, pe santiere din toata tara. Potrivit apropiatilor, barbatul era ingandurat si retras de aproximativ doua saptamani. Sora lui a incercat sa vorbeasca cu el, dar evita de fiecare data. Aseara, barbatul si-a procurat o sticla cu benzina, a mers intr-o camera neterminata din casa surorii sale si si-a datfoc. Alaturi de trupul carbonizat, oamenii legii au gasit recipientul si o cutie cu chibrituri. Anchetatorii au dispus efectuarea necropsiei si au intocmit dosar penalpentru moarte suspecta.

  

Sursa: bzi.ro

Related posts

În perioada Sărbătorilor Pascale, la nivel naţional se va desfăşura campania „România Alege Viaţa”

Redacția

Exclusiv: Anchetă explozivă la Valea Seacă. Poliția a descins în această dimineață la locuințele a doi consilieri PC. Ei sunt suspectați de fapte de braconaj (FOTO VIDEO)

Marius Parteni

Cercetați de polițiști pentru furtul unei biciclete

Redacția
Încarcă...