RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

A plonjat cu BMW-ul neînmatriculat într-un pârâu, apoi a venit băut la locul accidentului să reclame că i-a fost furată mașina

Un BMW neînmatriculat a plonjat într-un pârâu, luni seară, la Suceava, după ce a acroșat un alt autoturism care circula pe sens opus, șoferul vinovat pentru producerea accidentului fiind de negăsit până la sosirea agenților de poliție.

S-a întâmplat în zona Tărnicioara din comuna Ostra, unde polițiștii au fost chemați printr-un apel la 112 în legătură cu o mașină care a ajuns în albia pârâului.

Din primele cercetări ale polițiștilor s-a stabilit că pe drumul județean 177A din comuna Ostra, în zona satului Tărnicioara, un șofer de 24 ani, din comuna Stulpicani, conducea pe direcția Ostra – Frasin autoturismul marca Audi, iar într-o curbă fără vizibilitate la stânga, a fost acroșat în partea laterală stânga de un autoturism ce venea din sensul opus, al cărui conducător auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, a mai parcurs 20 m, a intrat pe sensul opus, răsturnându-se apoi în albia pârâului Tărnicioara, scrie obiectivdesuceava.ro.

Șoferul din Audi a coborât în albia pârâului să vadă dacă poate acorda primul ajutor șoferului din BMW, însă nu a găsit pe nimeni la mașină, așa că a chemat poliția.

  

Imediat după sosirea echipajului de poliție, la locul accidentului s-a prezentat un tânăr de 19 ani, din comuna Ostra, băut și fără permis de conducere, care a declarat că autoturismul căzut în albia râului este al lui și că nu știe cine i l-a furat de acasă.

Polițiștii au deschis o anchetă privind săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.

OBSERVATOR

Related posts

Zece motive hilare invocate pentru lipsa declarației pe proprie răspundere: „Am vrut să verific dacă vă faceți treaba! Felicitări!”

Redacția

Hoț de biciclete prins la Pașcani

Redacția

Un șofer a ajuns la spital după un accident rutier petrecut în această după-amiază!

Marius Parteni
Încarcă...