RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Nick Kyrgios a fost amendat cu 17.000 de dolari la Wimbledon pentru „limbaj obscen”. „E beată turtă. Parcă ar fi băut 700 de pahare”

Tenismanul australian Nick Kyrgios a încheiat participarea la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, cu o amendă de 3.000 dolari, pentru „limbajul obscen” din finala câştigată de sârbul Novak Djokovic, transmite EFE.

„E beată turtă și vorbește cu mine în mijlocul unui game. E cea care arată ca și cum ar fi băut 700 de pahare”, a spus, printre altele, tenismanul, în finala turneului de Mare Șlem de duminică.

Pe parcursul turneului de la Wimbledon, Nick Kyrgios a cumulat amenzi în total de 17.000 dolari. Foto-Profimedia Images

Pe parcursul turneului de la Wimbledon, Nick Kyrgios a cumulat amenzi în total de 17.000 dolari. Foto-Profimedia ImagesPe parcursul turneului de la Wimbledon, Nick Kyrgios a cumulat amenzi în total de 17.000 dolari. Foto-Profimedia ImagesPe parcursul turneului de la Wimbledon, Nick Kyrgios a cumulat amenzi în total de 17.000 dolari. Foto-Profimedia ImagesPe parcursul turneului de la Wimbledon, Nick Kyrgios a cumulat amenzi în total de 17.000 dolari. Foto-Profimedia ImagesPe parcursul turneului de tenis de la Wimbledon, Nick Kyrgios a cumulat amenzi în total de 17.000 dolari.  » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Fotbalistă de la PSG, bătută cu ranga. Agresorii ar fi fost plătiți de o colegă, care i-a luat locul în echipă

Redacția

Cum se cheltuie banii la CSM Pașcani! Fotbalul din liga a III-a consumă majoritatea veniturilor! (DOC)

Răzvan Grecu

Raluca Olaru câștigă turneul de dublu de la Chicago, după o finală inedită: Partenera Nadia Kicenok a jucat împotriva surorii gemene

Redacția
Încarcă...